Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1498)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1498)
    • 5 Star(1424)
    • 4 Star(70)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2021

    Produkt przybył w dobrym stanie i bardzo dobrze zapakowany, dotarł we wskazanym czasie, dzięki sprzedawcy polecam, jest bardzo przyjazny i bezpieczny do kupienia w swoim sklepie

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Lampa halogenowa 12v/20wat.Możliwość ograniczenia mocy. Kiedy czerwone światło jest włączone oznacza, że prąd jest ograniczony. Musisz obrócić prąd wyżej i równolegle dolnego napięcia, jeśli jest zbyt wysoki!Prawdziwe zaopatrzenie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Byłem niezadowolony tylko z kablówki, która przyszła, bo poza tym, że jest za zajęciem 20A, nie jest to standard w Brazylii. Poza tym jest to świetny sprzęt z doskonałą korzyścią kosztową. Generalnie, panowie, to zatwierdzone 😃

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Malý a výkonný. Skvělý poměr cena výkon a doručení z ČR, takže za dva dny doma. Maličko pomalejší reakce při regulaci a při aktivaci proudového omezení - při zkratu proud překminte velmi vysoko než se ustálí. Na domácí bastlení je to ale velmi šikovný zdroj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo szybka dostawa. Zamówione 15/01/21 i dostarczone 20/01/21 przez usługę dostawy bezpośrednio do drzwi. Działa zgodnie z oczekiwaniami. Testowane do 2.5A. Zalety: - Szybka dostawa - lekki & mały - 4 cyfry Wady - Brak kabli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Bardzo zadowolony, a produkt po publikacji w Chinach trwał tylko 8 dni, aby zostać dostarczony! Dziękuję bardzo Banggood za doskonały produkt i doskonałą obsługę i wysyłki więcej niż szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Produkt uzyskał doskonały status ochrony i funkcjonowania, ale tempo w moim kraju Brazylii było wysokie, osiągając niemal wartość tego samego produktu w tym regionie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    O, łał! Zamówione 18 dni i już dostarczone do moich drzwi z kurierem Interology! Jesteście niesamowici, dziękuję! Jest to niezwykle mały zasilacz światła :D W tych C-19 razy, a nawet z odpowiednią wtyczką UE jak zamówiono - po prostu wow!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Pokaz balowy, dokładny, dobrze regulowany, polecam zbyt topowy, zajęło tylko 11 dni, aby dostać się do Bahia w Candeias

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Pakiet dotarł w doskonałym stanie i w oczekiwanym czasie. Początkowo testowano zasilacz przy pomocy ładunków manekinowych w celu sprawdzenia obiecanego napięcia wyjściowego, prądu wyjściowego i funkcji ograniczenia prądu. Podstawowe dostawy wydaje się być OK, ale nie można go używać przy wrażliwych projektach elektronicznych z powodu wysokiego napięcia wyjściowego. Można to poprawić poprzez dodanie filtra niskiego przejścia dla sterowników bramek FET.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft42 136
    • Ft39 498
    • Ft30 679
    • Ft22 404
    • Ft41 434
    • Ft32 969
    • Ft112 503
    • Ft21 158
    • Ft56 183
    • Ft65 243
    • Ft44 787
    • Ft41 434
    • Ft45 648
    • Ft18 013
    • Ft30 328
    • Ft17 097
    • Ft21 754
    • Ft2 241