Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1702)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1702)
    • 5 Star(1608)
    • 4 Star(79)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/04/2020

    To był błąd. Napięcie wyjściowe wynosi 32V przy 0A, ale prąd zasilający tylko 1,6A, napięcie wyjściowe spadło do 24V. Otwórz futerał, a potem znalazłem dwa rezystory (330α5W). Kolejny jeden produkt (produkt OK) posiada trzy rezystory (330α5W). Włączyłem rezystor, ale nie mogę naprawić. W końcu znalazłem błąd lutowania, a potem odseparowałem to. Wtedy mogę to naprawić.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Chcę podziękować personelowi, który uczęszczał do mnie bardzo dobrze i pomocne, jak źródło jest doskonałe i z jakości należy pogratulować produktu i dostawa była dzisiaj i poszło dobrze, chcę kupić więcej z was, dać 10 do zera na konkurenta, Znacznie lepsza szybkość cen i przejrzystość w tym, co sprzedają. Przetestowałem źródło i jest ok.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    Excelente chegou antes do Previsto

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Źródło z doskonałą wartością dla pieniędzy. Bardzo dobrze zapakowane. Po zakupie dostawa trwała 46 dni: 11 dni doręczenia, 5 dni do wysyłki do Brazylii, 21 dni na dozór celny i 9 dni na dostawę przez pocztę. Zamówienie zostało naliczone przez brazylijskie cła, ale pełna wartość została szybko wykupiona przez Banggood, jak zapłaciłem za ubezpieczenie taryfowe.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2020

    Bardzo dokładne po prostu nie dotarł szybciej pq poczta w moim regionie są bardzo wolne! Ale mimo to nie zapłaciłem żadnych opłat i przyjechałem do Brazylii dość szybko!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2019

    Just tested them, max 32V, with a 4 ohm dummyload, Current 7.75A, 248W. Above 15V (4 ohm load) the EMC increases. (Some radio interference on a FM radio, app. 1 meter away) This is not unusual, not a real problem. I like and recommend them.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Malý a výkonný. Skvělý poměr cena výkon a doručení z ČR, takže za dva dny doma. Maličko pomalejší reakce při regulaci a při aktivaci proudového omezení - při zkratu proud překminte velmi vysoko než se ustálí. Na domácí bastlení je to ale velmi šikovný zdroj.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Pakiet dotarł w doskonałym stanie i w oczekiwanym czasie. Początkowo testowano zasilacz przy pomocy ładunków manekinowych w celu sprawdzenia obiecanego napięcia wyjściowego, prądu wyjściowego i funkcji ograniczenia prądu. Podstawowe dostawy wydaje się być OK, ale nie można go używać przy wrażliwych projektach elektronicznych z powodu wysokiego napięcia wyjściowego. Można to poprawić poprzez dodanie filtra niskiego przejścia dla sterowników bramek FET.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    This item came with hole in box but lucky unit not damaged. The casing badly assembled as can be seen from photos. Rubber feet uneven causing power supply box to stand rocking. On inspection inside found unit fairly well assembled but saw one of the wire wound resistors had broken loose . Bad support to front panel with only one side mounted. An extra support bracket is required here and the mounting holes are provided. After fixing power supply it preforms satisfactory and when compared to a lab supply only produced a small error with that indicated. Overall a good buy but assembly leaves much room for improvement.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2019

    Chegou antes do prazo, muito bom! Só faltou vir o cabo jacarezinho.

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.65
    • US$36.95
    • US$31.17
    • US$14.99
    • US$17.99
    • US$48.99
    • US$40.41
    • US$203.21
    • US$86.44
    • US$9.23
    • US$15.99
    • US$28.86
    • US$53.12
    • US$42.72
    • US$30.02
    • US$15.99
    • US$27.59
    • US$35.99