Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(176)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(176)
    • 5 Star(168)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/01/2022

    Przydatne narzędzie do obróbki drewna, idealne dla hobbystów, może nawet dla profesjonalistów. Potężny i stabilny dobrze wykonuje swoją pracę. Lekki i poręczny, nie bardzo głośny, nadaje się do użytku bez słuchawek lub wtyczek, Wykonuje zadanie bardzo dobrze, kabel jest wystarczająco długi, więc jest łatwy w obsłudze nawet podczas wykonywania pracy przegubowej. Bardzo odporny i kompaktowy, ergonomiczny, dzięki uchwytowi, który ułatwia jego użytkowanie. Bardzo przydatne również możliwość kierowania wyjścia z żetonów, z lewej lub z prawej strony, tak, aby być w stanie zorganizować wszystkie rury ssące zgodnie z układem. Dostarczone ostrza są doskonałe, w zależności od obróbki drewna, a użycie kawałka, oczywiście, czasami może nie wymagać szlifowania. Bardzo dokładne i polecam je.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2022

    Narzędzie wygląda dobrze, ale nie ma problemu. Wygląda na wyrafinowany i wydaje się stabilny. Może być przydatny w pracy hobbystycznej. To podstawowe narzędzie, ale idealne dla początkujących użytkowników.Moje zamówienie dotarło na czas ok.1 tygodnia. Opakowanie jest bardzo dobre, produkt dotarł nieuszkodzony. Narzędzie wygląda dobrze, ale nie ma problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2022

    Produkt przyszedł szybko. Był bardzo dobrze zapakowany i nieuszkodzony. Po odpakowaniu pierwszą rzeczą, którą zauważasz jest świetna jakość wykonania. Produkt jest jeszcze testowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Zakupiony planer TOPSHAK EP-1 750 W działa doskonale. Parkowanie zainstalowane na końcu bazy to pierwsze sensacyjne rozwiązanie techniczne, a także rozwiązanie bezpieczeństwa pracy. Gratulacje dla inżynierów marki TOPSHAK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Dostawa na czas, doskonała. Dobrze zapakowane, doskonałe opakowanie. Bardzo cicha w działaniu, dobre urządzenie na pieniądze. Dobra jakość plastiku. Uwaga, odczytanie wysokości noża jest dość trudne. Ślady mogły być oznaczone czarną farbą. Wał przystanku (przewodnik) mógł być nieco dłuższy. W ten sposób nóż idzie wzdłuż samej krawędzi materiału, który ma być przetwarzany. Ogólnie rzecz biorąc, dobra inwestycja.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    To dobre za tę cenę, ale noże wymagają wyrównania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Przedmiot przybył w ciągu zaledwie 3 dni z DHL (z aktywnym śledzeniem zamówień) dobrze zapakowane i bez uszkodzeń. Musiałem zrobić wstępne kalibracje, aby wyrównać obie płytki i ostrza do 0. Szybkie badanie na kawałku surowego drewna, ustawić głębokość cięcia na 0,2 mm, a następnie, przy dwóch przepustach, kawałek drewna był idealnie gładki i gładki. Bardzo wygodna torebka do wiórów . (bez torby naprawdę uwalnia dużo rzeczy wszędzie!) Chociaż rozmiar jest trochę mały, trzeba go często opróżniać. Świetny produkt dla hobbystów o dobrym stosunku jakości do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2022

    Zwykła jakość, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2022

    Dobry wyrób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$29.41
    • US$15.99
    • US$102.39
    • US$15.99
    • US$59.99
    • US$86.99
    • US$76.89
    • US$103.49
    • US$13.99