Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(117)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(117)
    • 5 Star(110)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/01/2022

    Przydatne narzędzie do obróbki drewna, idealne dla hobbystów, może nawet dla profesjonalistów. Potężny i stabilny dobrze wykonuje swoją pracę. Lekki i poręczny, nie bardzo głośny, nadaje się do użytku bez słuchawek lub wtyczek, Wykonuje zadanie bardzo dobrze, kabel jest wystarczająco długi, więc jest łatwy w obsłudze nawet podczas wykonywania pracy przegubowej. Bardzo odporny i kompaktowy, ergonomiczny, dzięki uchwytowi, który ułatwia jego użytkowanie. Bardzo przydatne również możliwość kierowania wyjścia z żetonów, z lewej lub z prawej strony, tak, aby być w stanie zorganizować wszystkie rury ssące zgodnie z układem. Dostarczone ostrza są doskonałe, w zależności od obróbki drewna, a użycie kawałka, oczywiście, czasami może nie wymagać szlifowania. Bardzo dokładne i polecam je.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Dopo aver acquistato la levigatrice ed entusiasta della qualità ho deciso di provare questa pialla... 1. contrariamente alla precedente esperienza é arrivata NON bene imballata...come si vede in foto 2. di per sé dentro non mancava nulla (per fortuna) 3. la qualità costruttiva 3 molto buona 4. ha un peso non del tutto trascurabile 5. appena potrò testarla aggiornerò la recensione... per ora, bel complesso....tutto bene!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    Ordinato il 4 febbraio, mi è stato consegnato il giorno 9. Il prodotto è arrivato in perfette condizioni anche se il cellophane che rivestiva il box è risultato lacerato. Non ho avuto ancora la possibilità di utilizzare il prodotto e quindi di provarlo. Appare costruito con materiali buoni e consistenti; devo testare la linearità della piastra di pialla e spero di non dover operare alcun settaggio di tuning, come si può vedere nel video su YouTube sul test fatto da ChrisGarage . E spero che funzioni bene... In caso contrario aggiornerò la recensione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Super, bardzo lubiany w pracy. To nie wióry dostają się do torby, ale jest lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Arrived in time and good condition in a well packaged box. Work well. The guide rail has small moving but is OK cose it is a hobby device not professional. Entry level for wood lovers.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Very good price. It looks perfect.As soon as I start using it, if it's what it looks like, it will all be perfect for my needs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Kupiłem to za świetną cenę! Przewodnik, który z nim przyszedł, nie był wielki, ale cena więcej niż nadrabia. Również bardzo dokładna podeszwa, to jest miłe, kiedy mogę używać moich reguł maszynowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Dobra jakość 😊 Bardzo ładnie, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2022

    Dobry wyrób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    To dobre za tę cenę, ale noże wymagają wyrównania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$63.23
    • US$113.18
    • US$42.72
    • US$29.99
    • US$29.99
    • US$10.99
    • US$121.26
    • US$117.49
    • US$169.11
    • US$45.99
    • US$32.99
    • US$290.23
    • US$53.99
    • US$101.99
    • US$94.99
    • US$59.99
    • US$102.39
    • US$7.99