Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/04/2021

    Zaskakująco dobry projektor w tej cenie. Rozdzielczość wystarczy na poruszający obraz. Fan jest trochę hałaśliwy, ale nie można powiedzieć, że przeszkadza podczas oglądania filmu. Warto wiedzieć, że Dolby nie obsługuje dźwięku, więc każdy film zapisany tym nie daje dźwięku. Obrazek pokazuje przekątną 4,5 metra.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Dla pieniędzy nie do pobicia absolutna decyzja zakupu Najlepsze po tygodniu już tam byłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Bardzo dobry artykuł, biorąc pod uwagę jakość kontra cena, można kupić ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Przybyli w porządku bez problemów na pudełku. Ale to niemożliwe, żebym skupił się na wszystkich projekcjach w tym samym czasie, albo mogę to zrobić na górze obrazu lub na dole. Ale służy do oglądania filmów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Pokaż górną białą linię.!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2020

    Świetnie, dlatego kupiłem 2 z projektorów T6 & mój drugi projektor jest Android w wersji & bardzo łatwy do ustawienia ALE IV MAŁA KSIĄŻKA Z Ekranem jest lekko uszkodzony jak widzicie na zdjęciu poniżej & 1 projektor T6 zamówiłem NO Dźwięk pracował z zestawem słuchawkowym & teraz ten problem z nowym androidem Wersja, ale IM ADRAID DO ZAPYTANIA bangood, ponieważ sposób, w jaki zostałem potraktowany z 1. złamanym projektorem T6.!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2020

    Dotarł w dobrym stanie i szybko. Przyciski ogniskowania bocznego i regulacji kąta mogą być mniej luźne. Centralny klucz kierowniczy jest bez chromu, ale nie zauważa zbyt wiele, a obiektyw jest ukłuty w środku i tuż pod nim z dwoma rysami, których nie widać w projekcji. Obsługuje dzielenie się ekranami na androidzie lub ios. Opakowanie jest dobre, a projektor był w plastikowym opakowaniu lotniczym. Uwaga ogólna: cena odpowiednia do produktu. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2020

    Najlepszy projektor najlepsza cena jestem z Punjab rajpura agar koi ese parchase karna chahta hai do Tenshion free kre dostaw dete hai maine y 16.1.20 ko 6600 Main kupić kiya th lub 30.01 .20 ko reve ho geath lub mujhe koi custem opłaty bhi nahi lage dzięki bangood i ty prawdziwy komentarz hai lub więcej informacji e-mail. deep19sharma90@gmail.com i jeszcze raz dzięki Bangood.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2020

    Fotografowałem to w świetle i ciemności w porównaniu z ceną dobry produkt nie tylko wyjaśnia na krawędziach nie masz problemów z dużymi napisami filmy ale małe strony drukowane mogą być problemem. Nie jest przydatny do prezentacji, ale może być przyjmowany do oglądania filmów

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Gorąco polecam.. Wysłany w 18 dni do Srilanki. Warto za tę cenę z lustrem WiFi...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft59 098
    • Ft73 935
    • Ft46 460
    • Ft30 662
    • Ft61 947
    • Ft6 164
    • Ft21 680
    • Ft28 959
    • Ft13 626
    • Ft42 247
    • Ft123 898
    • Ft97 786
    • Ft44 632
    • Ft44 291
    • Ft14 555
    • Ft25 892
    • Ft48 318
    • Ft13 967