Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2021

    Dostarczone w odpowiednim czasie nieuszkodzone. Materiał z pianki, z której zrobiony jest samolot, jest najmilszym, na pozór gęstym i bardzo gładkim w dotyku. Niewiele miejsca na poruszanie się dla zalecanej baterii 4s 2200 mAh, więc miejmy nadzieję, że cg będzie blisko. Kilka śrub i żadnego kleju sprawiło, że dziecinnie się składa. Słyszałem, że nurkuje na wylocie, więc życzcie mi szczęścia na dziewczynach.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Oracal 751 kolorów. Jeszcze z nim nie leciałem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Doskonały szybki szybowiec EFR.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Jestem podniecona, po zaledwie tygodniu pojawił się na mnie program. Po pierwszym wrażeniu, dobrze przepracowany samolot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Super jakość i zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Doskonały DF, świetna jakość i bardzo szybki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    This is my favourite EDF aircraft out of all the numerous jets and other edf models I've flown. The speed this glider can do with a 4s battery decimates even 6s jets, it's truly astonishingly fast. The handling is also spot on, it's smooth and reacts well to light and heavy inputs alike. If I had to choose one edf to fly for the rest of my life it would be this one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Jaki piękny samolot! Oni naprawdę prześcignęli siebie na tym cudeńku! Przybył na czas i w idealnym stanie. Wszystkie części są bardzo wysokiej jakości i pasują do siebie idealnie. Zgromadzenie trwało około 30 minut. Jedna wskazówka dla łatwiejszego montażu skrzydła z włókna węglowego i sparaliżowanych wind. Pasują bardzo ciasno. Wziąłem deskę i lekko oszlifowałem wszystkie powierzchnie i narożniki sparaliżowanych. To pomogło im wsunąć się na miejsce o wiele łatwiej, gdy byli nadal ciasni. Nie leciałem nim jeszcze, ale sądząc po nagraniach na YouTube myślę, że spełni moje oczekiwania. Napiszę nowe informacje po pani.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Świetny samolot bardzo twardy dla piany epokowej, ale nie do złamania,, lata dość szybko, tylko uważaj na kilka pierwszych rzutów ma tendencję do nurkowania w nosie na początku, aż do uzyskania trochę prędkości, a następnie jego off i lata świetnie i z dobrym odrzutowym dźwiękiem, aby kochać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Świetny lotnik, ale regulator jest dla niego zbyt słaby, zastąpił go regulatorem 80A, ponieważ nawet bec nie mógł utrzymać stałej 5 wolt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 479
    • Ft26 513
    • Ft5 249
    • Ft44 118
    • Ft25 895
    • Ft14 540
    • Ft26 541
    • Ft25 645
    • Ft44 118
    • Ft37 695