Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(194)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(194)
    • 5 Star(186)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2020

    Łał! Wiem, nie często mówię o kablu, ale ten przenosi prawie 2 ampery do urządzenia, gdzie większość dedykowana kabli Micro USB robi tylko połowę więcej lub nieco powyżej. Sprzedane! Idę po kolejny zestaw do wsparcia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Doskonały produkt, wszystkie trzy opcje naprawdę działają! Tak mi się podobało, że kupiłem to jako kopię zapasową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Kabel wielowtykowy do ładowania każdego typu telefonu lub tabletu, odpowiednia cena i dobra jakość, dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Wygląda dobrze, funkcjonalnie, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Kupiłem ten kabel jako kopię zapasową, bo spieprzyłem go kablem Apple, który się zepsuł i nie miał innego dostępnego od razu. Ten kabel jest zarówno dla Androida, jak i Apple i wydaje się być bardzo odporny, ale nie używałem jeszcze produktu, zachowując go na potrzeby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Jak na zdjęciu. Otrzymany w krótszym czasie niż oczekiwano. Wygląda na świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Robi dokładnie to, do czego jest przeznaczony, kabel może być dłuższy, zarówno na pojedynczym kablu do zasilania, jak i trzech kabli do różnych elektroniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    ótima!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10,178
    • Ft3,730
    • Ft4,069
    • Ft2,712
    • Ft5,427
    • Ft3,391
    • Ft5,859
    • Ft4,069
    • Ft3,391
    • Ft4,069
    • Ft2,373
    • Ft2,157
    • Ft5,766
    • Ft7,463
    • Ft2,373
    • Ft3,730
    • Ft4,069
    • Ft6,784