Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(241)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(241)
    • 5 Star(232)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2020

    Łał! Wiem, nie często mówię o kablu, ale ten przenosi prawie 2 ampery do urządzenia, gdzie większość dedykowana kabli Micro USB robi tylko połowę więcej lub nieco powyżej. Sprzedane! Idę po kolejny zestaw do wsparcia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Dostawa w porządku, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Produkt trafił na Węgry. Zamówiłam go 28 lipca i dotarła 6 sierpnia. Nie było żadnych dodatkowych kosztów przez UE. Nie mogłem jeszcze spróbować części iPhone'a w ładowarce, ale pozostałe dwa oddziały ładują telefony. Przewód masywny nie łatwo się łamie. Jak na razie, kabel jest świetny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Doskonały produkt, wszystkie trzy opcje naprawdę działają! Tak mi się podobało, że kupiłem to jako kopię zapasową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Kabel wielowtykowy do ładowania każdego typu telefonu lub tabletu, odpowiednia cena i dobra jakość, dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Dobrej jakości uniwersalny kabel do ładowania iPhone'a i urządzeń za pomocą złącza micro-USB lub USB-C. Podobno obsługuje również dane, ale używam go tylko do ładowania, czasami więcej niż 1 urządzenie na raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Wygląda dobrze, funkcjonalnie, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Kupiłem ten kabel jako kopię zapasową, bo spieprzyłem go kablem Apple, który się zepsuł i nie miał innego dostępnego od razu. Ten kabel jest zarówno dla Androida, jak i Apple i wydaje się być bardzo odporny, ale nie używałem jeszcze produktu, zachowując go na potrzeby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Bardzo dobre wsporniki kablowe i szybkie ładowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 498
    • Ft2 416
    • Ft2 543
    • Ft3 180
    • Ft2 861
    • Ft2 543
    • Ft5 089
    • Ft3 498
    • Ft1 588
    • Ft8 909