Opinie klientów

4.81 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(222)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(222)
    • 5 Star(190)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2021

    Świetny kabel, może obracać się o 540 stopni i z niebieskim ledowym światłem. Z trzema wtyczkami działa idealnie. 8-pin, mikrousb i wtyczka typu C. Szybkość ładowania działa mi dobrze. Szybka wysyłka!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    To nie jest kabel danych. Jest bardzo dobry zasilający dla 3 różnych telefonów Android miniUSB, typu C i iPhone. Do ładowania nie potrzebujesz 3 różnych kabli. Tylko to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Otrzymałem produkt w 7 dni, otrzymałem go bez podatku i otrzymałem go pośrednim ładunkiem bez płacenia podatków. Szybkie ładowanie 6% w 4 minuty ładowanie, nie patrzyłem na transfer danych, dodam komentarz. Może być

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Elastyczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Łącznik działa doskonale, jest bardzo praktyczny i ma wielki magnetyzm, jedynym negatywnym punktem jest to, że kabel jest bardzo cienki i wydaje się być delikatny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Bardzo dobry, rozmiar i taki sam jak opis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Kabel jest zaplatany i dobrze odporny. Jednak wtyczki są czasami trudne do zamontowania i usunięcia. Ale to wart zachodu zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Jakość jest dobra Dziękujemy za naprawdę szybkie i wygodne dostawy! Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Bardzo dobry ten sam serial

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    good quality 😊😊 working well..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,465
    • Ft5,242
    • Ft2,157
    • Ft2,774
    • Ft3,082
    • Ft2,342
    • Ft3,391
    • Ft3,391
    • Ft4,409
    • Ft3,391