Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(300)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(300)
    • 5 Star(277)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2021

    Superszybka dostawa. Przetestowano wiele sposobów pomiaru, wszystkie prace. Mój mąż jest szczególnie zadowolony z możliwości pomiaru kondensatorów 👍 Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego przedmiotu. Dziękuję bardzo, za szybką dostawę również!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Otrzymałem produkt kilka dni przed oczekiwaniem 🙂👍 Po otwarciu i inspekcji. Nadal się uśmiecham, ale nie miałem czasu, by go użyć. Mogę powiedzieć, że produkt ma bardzo wygodne, wytrzymałe uczucie. Zaopatrzone kable są znacznie lepszej jakości niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Podoba mi się jakość. Zawartość produktu jest taka, jak na zdjęciu. Tryb automatyczny jest powolny. Jestem manualna. Nie miałem okazji go otworzyć, więc chyba jest zmienny lont. Jest wyposażony w pojemnik ochronny. To cienki składnik, ale wystarczy. Jest zasilany przez dwie baterie 1,5 V AAA, ale nie ma go w pudełku. Funkcja NCV działa, ale działa w bliskiej odległości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Może lepiej, jeśli przyszedł z walizką, aby chronić ją wraz z testami, ponieważ jakość urządzenia zasługuje na coś takiego, i nie być narażonym na ryzyko lub takie rzeczy, które są przechowywane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Came produkt zakupiony równy zakupionego przyszedł w obiecanym terminie i do przed produkt wysokiej jakości i 2 podstawowe rzeczy tanie wysyłki i nie został obciążony zakupem na celni>pokaz dziękuję sprzedawcy i pracowników witryny!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    przedmiot otrzymał na czas, bardzo dobry produkt, przetestowaliśmy go i pod wrażeniem, kupi ponownie od Banggood, 5 gwiazdek, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • neolino
    DE
    13/12/2021

    Nie ma na co narzekać... Pomiar prądu należy zachować ostrożność, ponieważ max ciągłe obciążenie wynosi 400mA! Automatyczne wyłączanie zasilania można również wyłączyć... Wyświetlacz jest bardzo łatwy do odczytania... Trzeba tylko wkładać dobre baterie, bo to wstyd, gdy tania wycieka i niszczy urządzenie, Dan, bo samo w sobie dobry miernik...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Produkt dotarł bardzo szybko. Celnicy wliczeni, Aras przybył z ładunkiem. Zadowolony przy pierwszym użyciu. polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Testowałem dzisiaj, jest bardzo dokładny, duży wyświetlacz, tylko jeden problem jest zaprojektowany bez wsparcia pleców, jest bardzo niewygodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Dobry wyrób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$13.99
    • US$56.99
    • US$229.99
    • US$66.99
    • US$49.99
    • US$91.99
    • US$16.99
    • US$29.99
    • US$57.99