Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(180)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(180)
    • 5 Star(175)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    Szybka reakcja, szybki proces, dostawa do Indonezji 10 dni, opakowanie nie pełne folii z buble nie jest bezpieczne, towary wysyłane są zgodne z opisem, ale nie towarzyszy im bateria CR 2032, dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Działa dobrze, lcd nie jest idealny pod żadnym kątem, ale za cenę jest OK. Jeszcze nie testowałem. Nie podoba mi się tylko to, że wtyczka bananowa nie jest uniwersalnym rozmiarem, jest mniejsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Mały i przenośny produkt, tak jak chciałem. Pierwsze testy zrobił bardzo dobrze. Szkoda, że mój nie był z filmem jak inni. Bardziej polecam. Bardzo dobry produkt. Cena nawet lepsza. Dzisiaj przetestuję go za pomocą kilku usług. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Świetny multimetr dla początkujących i jako drugie narzędzie dla bardziej zaawansowanych. Zdjęcia mówią wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Bardzo ładny i dobry, inteligentny multimetr cyfrowy! Jest kompletna do pomiaru wszystkiego. Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Bardzo ładny cyfrowy multimetr. Działa dobrze. W zestawie są 4 baterie, pudełko i futerał ochronny. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    mercadoria entregue dentro do prazo com sucesso.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Dobra, bardzo szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Dobry produkt.Polecam_it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 353
    • Ft8 662
    • Ft8 507
    • Ft19 494
    • Ft14 233
    • Ft6 465
    • Ft5 258
    • Ft9 869
    • Ft6 496
    • Ft12 933
    • Ft6 805
    • Ft6 465
    • Ft10 890
    • Ft7 486
    • Ft6 805
    • Ft8 848
    • Ft29 954
    • Ft4 330