Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2020

    Doskonale, naprawdę oczekiwałem tandetnego i skomplikowanego produktu do użycia, ale wręcz przeciwnie. Doskonała jakość materiału, łatwe w obsłudze oprogramowanie, i spełnia wszystko, co mówi urządzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Niezła paczka, ale bez napędu oprogramowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Wszystko jest dobrze zapakowane, otrzymałam produkt ok. Brak cd w pakiecie, ale przypuszczam, że znaleźć aplikację online Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2019

    programador de boa qualidade e bem embalado adaptadores apenas embalados dem saco de bolha plastica chegaram com os pins dobrados como se ve nas imagens nao culpo o transporte mas sim mau embalamento dos adaptadores

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2016

    Хорошее качество,отличные цены,быстрая доставка,рекомендую,заказывайте не пожалеете!!! Протестировал и очень доволен,вещь не заменимая.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Urządzenie i akcesoria działają bardzo dobrze. Kilka zgiętych szpilek z powodu opakowania, ale nic poważnego. Polecam, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2019

    I received it 2 weeks after order. Is very fast and easy to use. It's very portable and compatible with win10. I'm very satisfied c:

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2018

    works great nice product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Sam programista przybył cały i pracował zgodnie z oczekiwaniami. Prawie wszystkie dodatkowe adaptery, jednak, przybyły z przynajmniej jedną zagiętą szpilką. To nie czyni ich nieużywanymi. (Mogłem wyprostować zagięte szpilki za pomocą szczypców i na szczęście żaden ze szpilek się nie odłamał) Ale opakowanie adapterów - zwykły worek foliowy - było zupełnie nieodpowiednie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Dostarczone w 21 dni. Dobrze spakowane, dostarczone bez uszkodzeń. Polecam tego sprzedającego wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 001
    • Ft4 730
    • Ft218 504
    • Ft6 303
    • Ft4 411
    • Ft8 009
    • Ft2 910
    • Ft990
    • Ft71 322
    • Ft9 100
    • Ft3 639
    • Ft76 474
    • Ft11 663
    • Ft44 789
    • Ft5 988
    • Ft5 073
    • Ft7 643
    • Ft5 625