Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Zegarek jest bardzo ładny, odpowiedni rozmiar pasuje idealnie na moim nadgarstku, bardzo czytelny z dużą ilością twarzy zegarka i możliwości! Bardzo dobry wybór! Dzięki, Banggood!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Super... to świetny smartwatch... Kupuję go, bo recenzja zegarków... Przeglądał smartwatch tiwris Max i Lemfo lem t... Dzięki, Banggood, dzięki, panie Kleszcze od cwaniaków... Pozdrowienia z Indonezji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Bardzo dobrze wykonany zegarek z płynnego oprogramowania i pełen funkcjonalności. Zdjęcia są całkiem dobre z dużą ilością światła. Uwielbiałam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BenVIP3
    US
    23/12/2020

    Świetny produkt, naprawdę zadowolony z mojego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    To przyszło niesamowicie szybko!!! Naprawdę bardzo ładny i łatwy w użyciu inteligentny zegarek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Zepsute opakowanie. Ale zegarek działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Dopiero co kupiłem ten produkt i się nim bawiłem. Ma cechy, które potrzebuję prawdziwego telefonu podczas uprawiania sportu i rekreacji bez noszenia 5,5 cala telefonów, których nigdzie nie mogę umieścić. Miło widzieć firmę dającą możliwość przejścia na małą skalę z wystarczająco dobrymi funkcjami dla połączeń, txt, GPS, map, przeglądarki i muzyki. Media społecznościowe to dla mnie tylko blotware. Podczas nagłego wypadku, to, czego naprawdę potrzebujesz są powyższe cechy, co to urządzenie robi naprawdę dobrze w małym czynniku formy. Byłoby miło, gdyby był mniej gruby, ale to przyjdzie z czasem. Nie możesz mieć tych wszystkich cech i mieć bardzo szczupłego, po prostu nie jest to mądre z fizyki. Dobra robota! Podałem 4/5, ponieważ pakiet został zgnieciony, a ekran pojawił się z martwym(gorącym) pikselem. Szkoda, bo inaczej byłby to niesamowity produkt z 5/5, muszą pracować nad zapewnieniem jakości części. W przypadku tego rodzaju produktu, złe piksele na ekranie jest niedopuszczalne, być może ekran został uszkodzony podczas transportu, ponieważ obudowa została zgnieciona z części fizycznej odłamaną z opakowania. Wygląda na to, że nie można wyłączyć wibracji dla wejść klawiatury lub zwykłych wejść. To nie ma sensu, aby bateria i trwałość mieć wibracje na każdym wejściu klucza i podczas pobierania aplikacji. Wibruje co 3-4 sekundy bez przerwy podczas pobierania i instalowania aplikacji lub aktualizacji, nie wiem dlaczego i nie byłem w stanie go wyłączyć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Dobry dzień, jeśli chodzi o dostawę wszystko przyszło na czas jest super.Nie podobało mi się to, że to była elektronika i całkiem tor, więc jeśli opakowanie tego produktu było bardzo złe, nie było ani folii bąbelkowej, ani nic, by chronić produkt przed zniszczeniem. Chociaż zegarek nie jest zepsuty, ale pudełko, w którym przyszedł jest całkowicie pokręcone i zniszczone, dziwię się, że zegarek jest w porządku, ale jeśli chodzi o cenę, to szkoda dla słabego opakowania produktu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Great buy so far. Long battery time, Netflix works and the fond is readable without an extra app. The google assistant works too. Playstore is a bit more difficult to find, it's on there but the symbol for the app is different. It's sometimes a bit slow to react, but the watch faces are amazing. Definitely recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Zamówienie otrzymane pomyślnie, jeszcze przed planowanym terminem i w dobrym stanie. Dziękujemy Bangood za profesjonalizm i jakość logistyki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft57 518
    • Ft33 299
    • Ft36 326
    • Ft36 326
    • Ft60 545
    • Ft79 467
    • Ft42 381
    • Ft30 271
    • Ft48 436
    • Ft140 563