Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2021

    Wróciłem z pracy i w drzwiach było duże pudło. To Zonda! Otworzyłem, zapakowany bardzo dobrze. Nie ma uszkodzeń. Piękny kawałek i wydaje się dobrze wykonany. Ładniejsza niż moja panna Gieco 36!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Łódź jest imponująca. Bardzo wytrzymała konstrukcja i piękne linie. Wykończenia i wzmocnienia są tym, czego można oczekiwać od tfl. Jest bardzo stabilny w nawigacji. świetny produkt

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Bardzo ładna łódź, dobrze zapakowana i rozsądny czas wysyłki dzięki Banggood. Dla każdego, kto chce kupić tę piękną łódź, sprawdź moje wideo do odblokowania w https://youtu.be/Rp_-OJZMDe8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Stan dobry.....nieźle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Piękna łódź otrzymana na czas i dobrze chroniona...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Ta piękna łódź była dobrze zapakowana. Otrzymanie zajęło około 7 dni. Jestem bardzo szczęśliwy i nie mogę się doczekać, żeby to ochlapać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Miałem kilka małych problemów z obsługą klienta, ale zostały one rozwiązane ku mojej satysfakcji. Łódź płynie jak mistrz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Szybka wysyłka i doskonała obsługa dzięki Bangwood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Bardzo pod wrażeniem tego działania łodzi i jakości budowy po pierwszym testowym działaniu. 1-tygodniowa dostawa z CZ do Szwecji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Miesiąc zajęło mi dotarcie do mnie do Kanady. Stan idealny. Podwójne pudełko i bardzo dobrze zapakowane. Bardzo się cieszę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 088
    • Ft40 604
    • Ft62 662
    • Ft40 803
    • Ft32 332
    • Ft9 792
    • Ft41 665
    • Ft22 459
    • Ft9 763
    • Ft33 794
    • Ft6 182
    • Ft43 797
    • Ft55 338
    • Ft24 737
    • Ft93 243
    • Ft6 833
    • Ft38 735
    • Ft122 945