Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(150)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(150)
    • 5 Star(146)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2021

    Kingston Banded 8GB micro SD i TF, oba formaty w Windows do FAT32 ok, przedłużacz łączy i przenosi w porządku. Świetna cena za tę małą paczkę. Bardzo szybki (darmowy) pocztowy z/do UK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Excellent kit, très utile. Comprend les 2 cartes, USB, câble comme on le voit sur la photo. l'extension pour le lecteur de carte sd. Essayé sur un ender 3 pro fonctionne parfaitement. Je recommande l'achat. La marchandise est de bonne qualité. prix excellent parfait Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Pakiet zawiera wszystkie towary wskazane w reklamie, pendrive do odczytu microsd, microsd z 8 gigabajtów i 8 gigabajtów sd, rozszerzenie dla czytnika kart sd. Testowany na enderze 3 V2 działa idealnie. Polecam zakup. Towar jest dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Naprawdę świetne produkty!! Jestem naprawdę zaskoczony zaletami instalacji tej nowej karty i jej rozszerzenia... To naprawdę bardzo dobra inwestycja! (Miałem tylko problemy z oryginalną bardzo niskiej jakości kartą). Marka kart to KINGSTON... Więc polecam 200%! Wielkie dzięki ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Działa jak określono. Długość kabla płaskiego jest skuteczna. Byłoby dobrze, gdyby złącze było elastyczne, aby zginać 90° w dół drukarki 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • WWSVIP4
    SE
    04/02/2021

    Idealny do użycia drukarki 3D, jeśli chcesz chodzić dookoła używając małej karty micro SD pomiędzy drukarką i komputerem. Szczęśliwi z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Doskonały zestaw, bardzo przydatny. Zawiera dwie karty, usb, kabel jak widać na zdjęciu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2020

    Jest wyposażony w 8GB karty SD i 8GB Micro SD. To dobra długość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2019

    Estensione SD card. Sono comprese 2 schede di memoria (1 Sd +1 MicroSd + adattatore Usb) Ottimo prodotto, funziona molto bene.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Bardzo dobry produkt! Tylko, że miałem problemy z kartą SD, która była przy niej dostarczona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 940
    • Ft1 835
    • Ft7 722
    • Ft4 043
    • Ft2 571
    • Ft62 437
    • Ft6 049
    • Ft3 676
    • Ft4 393
    • Ft2 940
    • Ft67 534
    • Ft1 469
    • Ft82 507
    • Ft765
    • Ft379
    • Ft8 598
    • Ft2 204
    • Ft2 204