Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(290)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(290)
    • 5 Star(249)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Ta drukarka była w całej Hiszpanii. Dostawa w ciągu 5 dni roboczych, wraz z nadajnikiem online. Muszę naprawić kable łączące silnik osi X, czujnik zakończenia udaru i Extruder, Kabel jest bardzo ograniczony musiałem przeciąć większą osłonę, aby móc podłączyć złącza i testować na całej długości Z z powodu Extrudera. Kontrola jakości pozostawiła tu coś do życzenia. Nie przeprowadziłem jeszcze żadnych testów, bo nie ma żarnika w maszynie. Pokazowy sprzęt ze względu na kontrast złota z czernią.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    I received the printer earlier than expected, but it is missing the SD card, the scraper and, from what I can tell from the videos on assembling the unit a spare thermistor that goes into the hot end. I also have attached two pictures that show what looks to be damage to the SD card slot and a screw on the control module that makes me thing that it has been opened before. One other issue I have is the information on how to connect up the wiring to the different connectors on the printer. While there are plastic labels with letters on them that correspond to what is in the instructions, the few pictures that are in the manual aren't clear on where all of them attach. So, so far I've had the printer for three days and I've yet to finish connecting it up and powering it up.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Drukarka pojawiła się wcześniej niż podana data. Cały i zdrowy. Skrzynka nigdy nie była otwarta w drodze, ani w urzędzie celnym. Podczas montażu konieczne było pociągnięcie pasa wzdłuż osi X. Stół jest szklany bez wycieraczki. Pierwsza pieczęć wykazała, że plastik PLA do stołu nie przykleja się dobrze, ale klej jest w porządku. Jestem zadowolony z zakupu. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Super drukarka za cenę bardzo zadowolony przybył szybko polecam na tej stronie doskonałe dziękuję boucoup banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Dobra drukarka 3D!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Szybka i dobrze zapakowana dostawa Z drugiej strony zdjęcie nie pasuje do produktu. 1 sprzęg HS 2 kable są bardzo krótkie 3 nie straszne sklarowanie, aby poziom płaskowyżu 2mm odstęp między niską strukturą i oś Z różnica między lewej i prawej 4 śruby btr nie są górne głowy jego uszkodzony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP2
    BR
    06/12/2018

    A impressora é muito boa. Se alcança uma qualidade de impressão bem legal já na primeira impressão. Porém, a máquina precisa de alguns cuidados. O cabo do eixo Z é muito curto e isso pode causar transtornos para acomodar a central. A armação de alumínio confere segurança à máquina, nos tranquilizando sobre os riscos de empenamentos ou coisas do tipo. O manual que acompanha a máquina é muito superficial e muita coisa (pra não dizer tudo) é preciso pesquisar na internet para solucionar. Estou preferindo imprimir pelo cartão de memório, pois por USB ainda não consegui uma conexão satisfatória. Você vai precisar de bastante espaço para acomodar a máquina. Eu uso uma bancada de 67 cm x 90 cm para poder trabalhar com o equipamento com conforto. Estou gostando da Tevo Tornado e espero que a mesma dure bastante tempo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2018

    This 3D Printer is AWESOME! I have created a few things like washers nuts and bolts that really do work. I am new to the 3D Printing world but I am hooked. there is many Youtube videos on this 3D printer and that was why I chose this one for my first 3D printer. also created my own leveling nobs for my Tevo leveling bed. one thing that is not great but has not really hurt my prints is the air bubbles that formed couple days later. photo below show air bubbles on the bed plus a few of my own prints. Over All I Love this 3D PRINTER..... Have fun Printing!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2018

    I have both a CR-10 and now a Tornado. While assembly is more involved on the tornado and the fact that it does not come with a spool holder (had to print one on my CR-10), it is a fantastic printer. I've been running it stock for 2 weeks now and really have seen no reason to start modding it. I've used pla and petg and both print wonderfully. If you're trying to find a high quality printer at a great price, look no further! * This is an unpaid review. Reviewed on a Tevo I bought on sale *

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2018

    This printer is simply unbelievable for the money! There are some simple upgrades that can be done to improve the print quality and ease of use but to be honest the performance is already great out of the box. It comes very well packaged and mostly pre-assembled with all the required tools in the box to complete the assembly (if I remember correctly!). based on my experience I would recommend this printer without hesitation.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft65 225
    • Ft61 947
    • Ft130 778
    • Ft5 569
    • Ft114 714
    • Ft98 001
    • Ft8 217
    • Ft81 613
    • Ft189 775
    • Ft104 557
    • Ft8 846
    • Ft1 511
    • Ft58 670
    • Ft12 780
    • Ft6 552
    • Ft162 895
    • Ft2 383
    • Ft37 853