Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/08/2021

    Po pewnym czasie testowania tej drukarki jestem bardzo zadowolony z tego, udało mi się dobrej jakości druki, w moim modelu nie miałem problemów z temperaturą!! Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Dobra drukarka 3D, doskonała przestrzeń drukowania, dobrze zbudowana, bardzo ciche, lustrzane rozwiązania do drukowania i kopiowania są idealne, ale bezpośrednie wytłaczarki są bardzo ciężkie, znacznie obniżyć prędkość drukowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Cena / wydajność jest dobra po kilku przeróbkach. - Poziomowanie łóżka jest w oryginalnym stanie nie jest możliwe przy użyciu 3 drukarek Tenlog 3D, tak, że wszędzie odległość między dyszą a kładzikiem drukującym wynosi 0,1 mm. - Hotends są słabo wstępnie zmontowane, wąż PTFE wewnątrz zawsze gra PLUG&PLAY nie było możliwe z żadną drukarką Tenlog 3D, zawsze musiałem zainwestować około 1 dnia, aby był użyteczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Otrzymany w ciągu tygodnia. To wszystko jest tam. Czujniki żarówek. Narzędzia. 2 małe cewki. Jak na tej stronie. Zacisnąłem go, zanim się zaczął. Dobrze, że otworzyłem pod spodem, żeby sprawdzić elektronikę. Wpadła w nią śruba. Na karcie elektronicznej. Pierwsze testy i ustawienie niklu. Silniki nie są ostatnie. Ale nie szkodzi. Dwa razy zamówiłem tę drukarkę na Ali, której nigdy nie otrzymałem. Miesiąc warto czekać. Była tam w tydzień. I naprawdę daleko od Hiszpanii. Idealnie, polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Więc znam drukarkę i wybrałem ją, bo to bezpośredni wytłaczacz 2 wytłaczarki. Jestem bardzo zadowolony z odcisków. Cena też była doskonała. Tak, jeśli ktoś kupi tę drukarkę, uważaj na poziome łóżko. Najpierw skręć w dół, a potem ukośnie w górę, Wtedy też będzie miło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2020

    Superb maszyna W przypadku drukarki TLD3 pro jakość druku z dwoma głowicami pozwala zaoszczędzić czas trwania włókien i nadruku. Więc bez wieży czyszczącej i oczyszczania wytłaczających, możemy ewentualnie dodać ekran ochronny wokół obiektu w zależności od jakości włókien i ustawień. Opcja ta nie jest niezbędna. Uwaga: Dobrze sprawdzone zestawy kół osi Z i X i Y, montaż zawiera zestaw, który pozwoli uniknąć zniekształcenia przewodników podczas transportu. Dokonano ogólnego sprawdzenia z dobrym ustawieniem bez ograniczania gry: BED musi nawigować z elastycznością

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Przesyłka była szybka, ale podgrzewanie TL-D3Pro może osiągnąć tylko 90 stopni i trwa bardzo długo około 38 minut, aby osiągnąć 90 stopni. Ze względu na to drukowanie ABS i Nylon nie może być wykonane z tej drukarki 3D. Skarżyłam się i żądałam gwarancji, ale nie otrzymałam jeszcze żadnej pomocy, jak rozwiązać ten problem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Drukarka jest absolutnie doskonała i bardzo łatwa w montażu, jeśli potrzebujesz obsługi klienta możesz korzystać z WhatsApp i uzyskać szybkie, miłe i profesjonalne odpowiedzi. Odkąd otrzymałem drukarkę, wydrukowałem wiele obiektów o różnych rodzajach PLA i wszystko było idealne. Jeśli musisz drukować rzeczy z materiału pomocniczego PVA lub dwukoloru, na pewno możesz wybrać tę drukarkę. Radzę zwrócić uwagę na kalibrację, ponieważ jest bardzo ważne, przeczytaj całą instrukcję w karcie SD, którą otrzymasz z drukarką. Bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Wymaga pewnego doświadczenia, aby skonfigurować drukarkę Druk testowy sprawdził się z dostarczanymi szpulami PLA. Nadal testuję drukarkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2020

    Bardzo szybka dostawa do Turcji. Nie było żadnych uszkodzeń na paczce i drukarce. W porównaniu z Anycubic Mega S drukarka jest bardzo cicha. Ta drukarka zaskoczyła mnie swoimi wymiarami. Jest bardzo ogromny. Drukarka potrzebuje min. 85h x 60w x 65d cm powierzchni. Uwielbiam tę drukarkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.00
    • US$419.00
    • US$579.00
    • US$381.14
    • US$199.00
    • US$599.00
    • US$209.00
    • US$530.15
    • US$299.00
    • US$749.00
    • US$668.75
    • US$459.99
    • US$209.00
    • US$329.00
    • US$514.00
    • US$173.24
    • US$419.00
    • US$369.00