Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2021

    Super drukarka w super cenie. Po tygodniu drukarka do mnie dotarła. Konfiguracja została wykonana łatwo i szybko. Tuning wytłaczników 1 i 2 jest trochę trudny, ale potem był gotowy na pierwszy test, jak widać na zdjęciach. Ciąg jest nadal bujny, ale można go łatwo usunąć. Do pierwszego testu mogę być bardziej niż zadowolony. Zdecydowanie mogę polecić drukarkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Przychodzi 3 dni do przodu zbyt dobrze drukowanie 1 koloru na chwilę bez problemu. Super prosta regulacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Bardzo dobra drukarka z wysokiej jakości komponentami. Wszystkie połączenia śrubowe są warte obejrzenia. Łatwy w montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Drukarka Tenlog Hand 2 jest pierwszą drukarką 3D, którą posiadam i nie mogę być bardziej pod wrażeniem. Jest głównie zmontowany, więc jego super łatwe do wstania i działania. Jest trochę krzywa uczenia się, aby wyrównać i dostosować ją idealnie do druku podwójnego, ale po jego ustawieniu wszystko idzie dobrze. Miałem nadzieję, że wydrukuję ABS i temperatura łóżka przekroczy 80C. Czasami odciski nie przywierają do szklanego łóżka, ale upewnienie się, że masz odpowiedni poziom i temperatura łóżka jest krytyczna, albo jeśli to nadal nie działa, znalazłem drukarkę tratwą lub malowanie kropli PVA zmieszanej z łyżeczką wody. Myślę, że to świetna wartość dla drukarki pieniędzy i jestem naprawdę szczęśliwy, że wybrałem Ręki 2. Banggood były również doskonałe do czynienia przy zamawianiu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Szybka wysyłka i łatwa instalacja. Działa dobrze z całkiem niedawnoszą wersją cura (4.4) Wygląda na to, że fabrycznie nastrojona, trzeba było tylko dostosować oś Y 0,25 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Kupiłem go za około 40 000 jenów w kampanii, ale kupiłem tę cenę za podwójną maszynę. Istnieje 2.3 środków ostrożności. Dostawa Przyjechał Sagawa Express 5 dni po zamówieniu. Składanie Prawie zmontowano. 4 śruby na korpusie, 4 śruby na żarniku, 2 śruby na głowie Zostało tylko okablowanie. Kabel zasilający Dostarczony kabel zasilający nie jest kompatybilny z gniazdkami japońskimi (na zdjęciu), więc trzeba go przygotować oddzielnie. Jest to 3-pinowe gniazdo używane do komputerów stacjonarnych. Dysza Używam zwykłej dyszy M6 (na zdjęciu). Pierwszy to 0,4 mm. Jednak dysze na obu głowach były mocno zaciśnięte, kiedy do mnie dotarły. Jeśli nie jesteś przyzwyczajony do zmiany głowy z innymi drukarkami 3D, możesz 躊躇 zmienić. Ręczne Załączona karta SD zawiera plik zawierający podręczniki i wzory wydruków testowych. Wszystkie podręczniki są w języku angielskim. Podwójne ustawienia kolorów Musisz ustawić pozycję lewej i prawej głowy. Wzorzec regulacji głowicy jest przechowywany w karcie SD z GCODE, ale pozycja zakładu ciepłowniczego jest zła lub nie naprawi go prawidłowo. Sam zrobiłem test i dostosowałem go podczas pomiaru kalibru. Kuracjusz Cura została zainstalowana z ustawieniami druku. Co się stanie, gdy Cura się ulepszy...? Ciepło łóżko Regulacja pozycji jest ręczna. Używam Ender-3 Creality, ale jakość wydruku jest stabilna i czysta. Miałem dobre zakupy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Drucker przybył szybko i nieuszkodzony. Muszę przyznać, że jak dotąd najlepsza drukarka 3D. Dzięki bezpośredniemu wytłaczaczowi, TPU i TPE oraz inne włókna flex mogą być również bardzo dobrze drukowane. Co piszą inni, nie mogę potwierdzić, że płyta drukarska nie jest prosta. Drukarka jest doskonała do wyrównania. Samochód z warstwą 0,1 mm, patrz rysunek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Niezła drukarka. Pod wrażeniem kabla elektrycznego i czystości okablowania.Pierwsza próba drukowania ok nie dopasowuje do parametrów lub napinania pasa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Szkło może być zapakowane w folię пузырчатую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MARCE
    RO
    08/08/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$314.00
    • US$579.00
    • US$549.00
    • US$569.00
    • US$299.00
    • US$729.00
    • US$381.14
    • US$199.00
    • US$239.00
    • US$190.56
    • US$109.99
    • US$668.75
    • US$173.24
    • US$369.00
    • US$479.00
    • US$329.00
    • US$129.99
    • US$403.10