Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2021

    Doskonałe rękawice, doskonała odporność na zużycie, doskonała przyczepność przedmiotów, na początku trochę ciasna, ale potem rozszerzają się. Doskonale wodoodporny. Polecam zakup. Musimy sprawdzić wytrzymałość szwów. Jak na razie rękawiczki są świetne. Polecam zakup. Są one również często spotykane w wysokich zniżkach. Materiały wyglądają świetnie. Nagrzewają się dobrze, gdy jest szczególnie zimno. Mają również hak, aby móc je połączyć, a dodatkowo jest zamek, który otwiera się, aby łatwiej założyć rękawiczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    O mój Boże! Są naprawdę wysokiej jakości i bardzo wygodne i ogólnie naprawdę ładne rękawiczki. Nie mogę być bardziej szczęśliwy i chciałbym dać Tesom 10 gwiazdek. - Nie, nie, nie, nie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Dałem mu 4 gwiazdki, bo spodziewałem się, że będą cieńsze jak materiał, ale może to moja wina. Mogę powiedzieć, że telefon może być używany bezpiecznie w rękawicach, dotyk odpowiada idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Nie podoba im się to. Może „L" było lepsze niż XL, które mam. Znajduje zegar po lewej stronie. Ale zaciskają zamek błyskawiczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Bardzo dobrej jakości rękawice, ciepłe i wodoodporne, jak to mówią. Ponadto, można korzystać z ekranów dotykowych . (Oczywiście, ponieważ każdy rękawice nie spodziewa się szalonej dokładności, to jest tylko do bardzo podstawowego użytku, jak odpowiadanie na telefony, przewijanie itp...)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    very pleasant material and fits perfectly on the hands

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Rękawiczki już są. Pasują do siebie. Można w nim obsługiwać telefon!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Rękawice przybyły szybko, ładnie pasują i wyglądają przyzwoitą jakością, jeszcze ich nie przetestowano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Bardzo ładnie, dobrze pasują. /by zobaczyć, /jak bardzo są wodoodporne, /bo ich nie testowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    .. doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$12.69
    • US$12.64
    • US$20.78
    • US$13.85
    • US$16.16
    • US$28.88
    • US$11.49
    • US$12.64
    • US$45.99