Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(207)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(207)
    • 5 Star(185)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • GioVIP5
    GR
    05/01/2021

    Wygląda na dobre na początek, muszę sprawdzić to w powerbanku, teraz dla rozmiaru proponuję dla osoby o około 82 kgr i 1,82m wzrostu najlepszy jest 3XL

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Mam 170 cm wzrostu, ważę 108 funtów, i nawet jeśli jestem na 4XL, to nie chce się zapiąć. Mój syn ma 180 cm wzrostu i waży 60 kg, ale pasuje idealnie. Powerbank ma 1,67 A na czerwono i 1,20 A na niebiesko. 1.8 Dobrze działa z Powerbankiem z A-over.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Jakość jest doskonała. Mam trzeci stopień ogrzewania. Ogrzewanie jest szybkie. Konieczne jest kupno 3-krotnie większych od wielkości w UE. Towar został dostarczony bardzo szybko z magazynu KN. Polecam kupić ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • yndx
    TR
    09/12/2020

    Ciepło od tyłu do tyłu szyi. Jest ciepło, gdy go nosisz. Bądź bardzo ostrożny przy wyborze ciała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Nie próbowałem jak jest ogrzewanie, ale wygląda ok... materiał jest cienki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Bardzo polecany i dobry materiał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Nie tak ciepło, jak sugerowałem. Ale to nic, jeśli użyjesz go pod cieplejszą kurtką. Obawiam się też, że zamki nie mają jakości. Więc lepiej uważaj, kiedy je rozpinasz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Bardzo ładny i wygodny...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Pasuje do podanego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Kupiłem dwa takie, testowałem jeden do tej pory... Przycisk do włączania i zmiany temperatury nie działa. Martwy na przyjeździe. Przetestuje drugi dzisiaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 744
    • Ft15 699
    • Ft30 674
    • Ft13 748
    • Ft21 860
    • Ft14 353
    • Ft13 748
    • Ft8 240
    • Ft7 050
    • Ft49 365
    • Ft30 528
    • Ft39 687
    • Ft8 851
    • Ft13 430
    • Ft49 631
    • Ft18 315
    • Ft15 653
    • Ft9 165