Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(247)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(247)
    • 5 Star(213)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2021

    Pantofle wyglądają świetnie i dobrze pasują. Numeracja rozmiaru nie jest dokładna - zamówienie 45 kapci to 44. Kształt zależy od przechowywania i wysyłania worków. To nie jest duży problem, aby je poprawić - wypchane zgniecionym papierem i kształt zmienia się do normalnego 👍😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Bardzo wygodne i lekkie. Przeszukałem internet i znalazłem tabelę rozmiarów BRA / EU, wybrałem odpowiedni rozmiar i to naprawdę jest właściwy rozmiar. Kupię inne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Generalnie zgodnie z oczekiwaniami, z wyjątkiem dwóch rozczarowujących kwestii. 1. Nie tylko kapcie nie są bezwonne, ale zapach jest dość przytłaczający. 2. Prawy pantofelek jest zdeformowany, patrz zdjęcie. (może być problemem produkcyjnym lub wynikiem zbyt długiego deformacji w transporcie) Więc zdeformowana krawędź irytuje mnie podczas chodzenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Zamówiony rozmiar 43 i są dokładnie takie, jak oczekiwano, dobrze pasują i są bardzo wygodne. Dobra jakość jak na pieniądze. Bardzo lekki w porównaniu do krokodyli, więc prawdopodobnie lepiej będzie używać jako kapcie niż na szorstkiej rzeczy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Świetny produkt, jednak jeśli masz szerokie stopy, zdecydowanie musisz iść o jeden rozmiar, który normalnie chcesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Bardzo lekki...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bazilpo
    GR
    26/07/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    very light and comfortable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Wybrałem rozmiar, który był trochę za mały na moje 28cm stopy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Bardzo wygodny i lekki ciężar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.09
    • US$13.99
    • US$45.03
    • US$26.99
    • US$28.62
    • US$17.72
    • US$50.81
    • US$48.50
    • US$42.72
    • US$22.63