Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/02/2023

    Bardzo dobra jakość materiałów i design!! Jedynym problemem jest to, że liczby są zbyt małe niż zwykle... 4XXXXL jest mniejszy niż 2XXL w Europie. Mały synek się tym cieszy. Dzięki Bogu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2023

    Przekroczone oczekiwania, bardziej stylowe i lepszej jakości niż oczekiwałem na podstawie ceny. Działają wszystkie rezystory grzewcze, a przełącznik operacyjny, który utknął na początku, również zaczął działać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2023

    Wreszcie rozmiar jest ok, jestem m. 1,75 x 80 kg. Utrzymuje ciepło bez potrzeby baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2023

    DOBRY DOBRY PAKIET ALE XL JEST BARDZO MAŁY DLA DOROSŁEGO JESTEM NORMALNY DLA Jestem XL, ale potrzebuję do tego 3XL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2023

    Świetna kamizelka grzewcza w świetnej cenie dzięki promocji! Dostarczany z praktyczną torbą próżniową, zmniejszającą rozmiar...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2023

    Przedmiot o wysokiej wartości! Naprawdę wygodna kamizelka, wygodny zakres ciepła, a Max nie jest zbyt gorący. Naprawdę najlepsza cena za funkcje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2023

    po pierwszym zakupie dostałem kolejny, więc oznacza to, że produkt zasługuje i robi to, co obiecuje. Polecam europejskie dwa rozmiary więcej niż standard, na przykład, jeśli jesteś s dostać l. Są trzy temperatury, czerwona jest najcieplejsza, niebieska najmniej ciepła. Zdecydowanie polecam zakup na zimę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2023

    Przyszedł szybko, rozmiar pasuje, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2023

    przyzwoity produkt, szkoda dla rozmiaru: są m. 1.75x78kg i mam XXL, ale jest trochę ciasno. Musisz podjąć co najmniej trzy dodatkowe działania. Więc dla mnie, kto normalnie bierze L powinienem dostać co najmniej XXXL.Wykończenie nie jest świetne, ale za cenę jest ok. Wysyłka była znakomita, Banggood to świetny sklep.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2022

    2xl dla mnie mocno. 1,71 wysokie 75,00 kg ciężkie. Jeszcze go nie testowałem. wygląda dobrej jakości, stosunkowo w cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$39.99
    • US$43.89
    • US$23.09
    • US$42.76
    • US$68.23
    • US$5.79
    • US$35.49
    • US$32.39
    • US$17.99