Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(677)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(677)
    • 5 Star(603)
    • 4 Star(66)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/08/2020

    Szybka dostawa, dobre cztery warstwy opakowania, ładny wygląd, lekki zrównoważony, dobry do chodzenia i dobrej jakości, sądząc po wyglądzie podeszwy, lekka waga, ale w tej cenie, jeśli wytrzyma 6 miesięcy, to polecam ją ode mnie, Tylko czas może stwierdzić. 9Zanotuj przy zamawianiu swojego rozmiaru, jeśli stopy nie są szerokie i grube Wystarczy zamówić rozmiar stopy, nie idź na jeden rozmiar jak niektórzy recenzenci i strona sugerują ( ja tak i są trochę za luźne dla mnie, Będzie musiał nosić grubsze skarpety, ale to pomimo sensu kupowania tych ).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Lekkie trampki, elastyczne & oddychające. Górny materiał tkany z poliestru. Bardzo dobry w upalną pogodę, zmniejszyć pocenie się stóp & wycierać. Podeszwa wewnętrzna do prania, zmienna. Najlepszą kolejność przerośnięta, 1-2 rozmiar bardziej normalnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Modne trampki są doskonałe. Są bardzo lekkie i miękkie. Ich waga to 363 gramów, oboje! Otrzymałem je 09/02/21,7 dni pracy w Republice Czeskiej. Dzięki BANGGOD za bezbłędną misję! Modne tenisówki to ty. Jest lekki i lekki. Trzy gramy! Obawiam się, że w dniu 02/09/21, 7 lat po Republice. Banggood na tył!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Kupiłem je po bardzo niskiej cenie i mogę powiedzieć, że za ich cenę są całkiem dobre. Ale prawda jest taka, że ogólnie nie jest to zbyt dobra jakość i wątpię, by przetrwała próbę czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    This is the second pair i ordered, the first pair i tested several months before buying the second pair., no joke. I work in a supermarket and as you can probably imagine if have to walk a lot every day doing my job (i am not just sitting there at the checkout !). The insole originally delivered in both shoes i found a bit weak, i mean it has to little damping action for -->MY<-- feet, your mileage may vary. So i left this original insole in the shoes but added a second cheap pair of foamed orthopaedic insoles in both shoes - PERFECT !!!! I cannot remember i had such lightweight and comfortable shoes ever ! Nothing to complain, very recommended and (i almost forgot this) also robust shoes for everyday use as long as you don't use it for hiking and walking on stony ground and things like that, they are not made for this stresses. I experienced some ugly scratches on the sole after doing this with with my first pair.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Ładny but i niesamowicie lekki. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Bardzo ładne buty. Podeszwa jest nieco cienka, a kamienie mogą być uwięzione między żebrami. Uważaj na rozmiar, zamówiłem większy i pasuje. Dwa miesiące, by dotrzeć do mnie w Holandii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    άνετο παπούτσι το πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο ελαφρύ το φοράω τακτικά όλα οκ όμορφο ωραίο χρωμα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Wolniejsze dostawy niż zwykle (około 40 dni), ale nieuszkodzone opakowanie. Buty są lekkie, wyglądają ładnie, ze śmiesznym błędnie napisanym napisem (zdjęcie załączone).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Για τα χρήματα του καλό!! αλλά μεγάλος χρόνος αναμονής....μέσω Τουρκίας....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13,575
    • Ft31,457
    • Ft25,450
    • Ft14,251
    • Ft24,092
    • Ft17,509
    • Ft6,784
    • Ft26,471
    • Ft38,007
    • Ft11,536
    • Ft9,623
    • Ft13,572
    • Ft17,734
    • Ft9,253
    • Ft13,467
    • Ft13,911
    • Ft11,721
    • Ft8,018