Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(698)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(698)
    • 5 Star(624)
    • 4 Star(66)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Lekkie trampki, elastyczne & oddychające. Górny materiał tkany z poliestru. Bardzo dobry w upalną pogodę, zmniejszyć pocenie się stóp & wycierać. Podeszwa wewnętrzna do prania, zmienna. Najlepszą kolejność przerośnięta, 1-2 rozmiar bardziej normalnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Modne trampki są doskonałe. Są bardzo lekkie i miękkie. Ich waga to 363 gramów, oboje! Otrzymałem je 09/02/21,7 dni pracy w Republice Czeskiej. Dzięki BANGGOD za bezbłędną misję! Modne tenisówki to ty. Jest lekki i lekki. Trzy gramy! Obawiam się, że w dniu 02/09/21, 7 lat po Republice. Banggood na tył!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Kupiłem je po bardzo niskiej cenie i mogę powiedzieć, że za ich cenę są całkiem dobre. Ale prawda jest taka, że ogólnie nie jest to zbyt dobra jakość i wątpię, by przetrwała próbę czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    This is the second pair i ordered, the first pair i tested several months before buying the second pair., no joke. I work in a supermarket and as you can probably imagine if have to walk a lot every day doing my job (i am not just sitting there at the checkout !). The insole originally delivered in both shoes i found a bit weak, i mean it has to little damping action for -->MY<-- feet, your mileage may vary. So i left this original insole in the shoes but added a second cheap pair of foamed orthopaedic insoles in both shoes - PERFECT !!!! I cannot remember i had such lightweight and comfortable shoes ever ! Nothing to complain, very recommended and (i almost forgot this) also robust shoes for everyday use as long as you don't use it for hiking and walking on stony ground and things like that, they are not made for this stresses. I experienced some ugly scratches on the sole after doing this with with my first pair.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Ładny but i niesamowicie lekki. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Bardzo ładne buty. Podeszwa jest nieco cienka, a kamienie mogą być uwięzione między żebrami. Uważaj na rozmiar, zamówiłem większy i pasuje. Dwa miesiące, by dotrzeć do mnie w Holandii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    άνετο παπούτσι το πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο ελαφρύ το φοράω τακτικά όλα οκ όμορφο ωραίο χρωμα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Czas dostawy: 4 tygodnie Pakiet zawiera: - 1 para butów - 1 torebka UWAGA: Dostarczone do punktu paczek, nie na mój adres! :-/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Bardzo dobrej jakości produkt, doskonałe wykorzystanie materiału, wygodne buty. Dostarczają z czeskiego magazynu wkrótce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Wszystko pasuje do opisu. Jest trochę chemii, ale stopy są daleko od nosa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 209
    • Ft1 523
    • Ft2 818
    • Ft5 639
    • Ft4 293
    • Ft15 262
    • Ft32 084
    • Ft9 870
    • Ft2 113
    • Ft2 464
    • Ft9 767
    • Ft14 102
    • Ft9 156
    • Ft22 565
    • Ft21 155
    • Ft14 041
    • Ft10 576
    • Ft13 327