Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/02/2021

    Wyposażenie go w stację ładowania. Naciskając 4 sekundy przycisk zmienia się z silnego koloru na czerwony, średni na biały, słaby niebieski i nie. Małe rozmiary wymagają 2 więcej dla UE, 3XL to XL EU.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Właściwie za tą cenę jest doskonały :) nawet bez ogrzewania jest wystarczająco ciepły. Dobra odporna na wodę i ochrona przed wiatrem, jak również. Używam 10000 mAh Blitzwolf P9 i jest na tyle lekki, żeby nie czuć, że IR jest w wewnętrznej kieszeni. Nie mierzył czasu ogrzewania dokładnie, ale myślę, że jest jak w opisie. Dobra kurtka z jednym minusem.. Światło z przycisku jest zbyt mocne. To przyszło 9 dni z CN do Wielkiej Brytanii :)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Produkt działa dobrze jakościowo. Nie mogę nic powiedzieć o kapaniu wody. Czekała po deszczu. Było zimno, kiedy ją zakładałam, ale nie mogę nic powiedzieć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Kawał barków jak na 3XL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Wprowadzanie w błąd nie ma 8 stref, ale tylko 4 rozmiary 2xl małe o wysokiej wadze 1,70 73 kg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Jakość tkanin jest trochę tania, czujemy, że nie możemy uzależniać, aby uniknąć, że to z niczego się nie wydziera... Oprócz tego problemu jakości, działa dokładnie tak, jak opisano, ja, który jest chłodny, to szczęście! Z drugiej strony, obecnie cena wynosi 76 euro... Kupiłem go jako promo za 35 euro... I szczerze mówiąc, nie dawaj więcej, albo kup prawdziwy płaszcz gwarantowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • austweb
    AU
    17/03/2021

    Ładna Kurtka, ale jak zwykle z tymi produktami nie można polegać na wykresie rozmiaru, moja kurtka została wybrana przez wykres wielkości i jest zbyt ciasna, Również oryginalne Xiaomi 2C 20000mAh Quick Charge 3.0 Polimer Power Bank 2. Dual USB Output jest zbyt duży, aby zmieścić się w kieszeni baterii,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Ta kurtka to najlepsza podgrzewana kurtka, jaką kupiłem Jakość jest doskonała i bez ogrzewania na nim jest ciepła Mam 180 cm i zamówiłem największy rozmiar i pasuje idealnie Podoba mi się ta kurtka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Dobry wygląd, dobre wykończenie i bardzo ciepłe. Nie byłem w stanie go przetestować na baterii, bo w Meksyku nie było wystarczająco zimno, dlatego daję mu 4 gwiazdki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Doskonały produkt! Kup największy rozmiar. Inne rozmiary są za małe. ( Power Bank NIE jest wliczony w cenę)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$102.99
    • US$9.99
    • US$10.99
    • US$24.14
    • US$19.54
    • US$113.99
    • US$14.99
    • US$116.99
    • US$16.99