Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/11/2021

    Dobra jakość, podoba mi się. Dla wzrostu 180cm, waga 82kg - rozmiar 4XL jest doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Kurtka jest bardzo dobrej jakości sama w sobie jest wystarczająco ciepła, aby dobrze trzymać wiatr. Próbowałem baterii 10 i 20 000 mah. To działa perfekcyjnie. Mam 170 cm wzrostu i ważę 73 kg. Rozmiar 2xl jest całkowicie poprawny. Produkt jest bardzo dobry w życiu już w tych okolicznościach wygląda dobrze. Przyszedłem z 10 i 20 miesięczną mah ludzi. Ważę 172 cm i ważę 73 kg. Rozmiar 2xl jest już ustalony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Jeżdżę skuterem i nie ma lepszej kurtki do noszenia na nim.Jeśli mam na sobie koszulkę, to muszę ją założyć na niebiesko, bo robi się bardzo gorąco, gdy długo masz ją na czerwono.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Otrzymałem kurtkę, jestem bardzo zadowolony, to jest bardzo ciepłe i dobrej jakości, tylko jedna rzecz wziąć jeden numer większy niż twój. Mam no name 20000 mah power bank i działa dobrze. Polecam, że to jest to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Przychodząc mniej baterii niż ktokolwiek powiedział, że bateria jest osobną rzeczą, kupiłem jedną dla kurtki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    KannmannichtgebrauchenFunktioniertnicht

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Dobrze nagrzewa, nie nadaje się na ekstremalne zimno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    The jacket is really good but unfortunately, eve following the size table, it is too small for me. At the end I had to give to my mom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Bardzo, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$113.99
    • US$29.99
    • US$39.99
    • US$141.99
    • US$97.74
    • US$35.79
    • US$42.76
    • US$68.23
    • US$469.99