Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2020

    Tecsun H-501 właśnie przyjechał wczoraj Jak na razie mogę powiedzieć. Ma ładny pełny dźwięk. i ma tylko 27,5 cm x 16,4 cm x 4 cm i dlatego mieści się w każdej torbie podróżnej

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Prawie wszystko idealne, produkt, jakość i cena... ale... - Opakowanie się zepsuło - Instrukcje w języku chińskim - Łącznik ładunkowy w amerykańskim formacie, nie europejskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Lokalizacja Bangwood jest świetna. Kupiłem towar z Bangwood. Bardzo dziękuję Bangwoodowi za wiarygodność, więc dostawa jest świetna. Polecam zakup ze strony Bangwood I dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Świetnie, dziękuję ci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2020

    Odbiornik jest bardzo wysokiej jakości, prosto do najmniejszych szczegółów. Przyszedł w teczce, więc nie jest prawdziwy, żeby go uszkodzić w trakcie transportu. Jedyną wadą jest instrukcja tylko w języku chińskim. Mam nadzieję, że to opadnie na czas. Produkt spełnia określone specyfikacje. Cena jest nieodpowiednia, ale za taką jakość nie jest przykro. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2020

    Doskonale przyjęty. W moich pierwszych testach byłem bardzo szczęśliwy z jego łatwej obsługi, wspaniałej jakości dźwięku i dodatków. W porównaniu z Tecsun PL880 i Sangean 909X, H501 ma lepszy zasięg w połowie fali. Będę testował. Bardzo szczęśliwy, polecany. Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Dźwięk jest bardzo dobry z 2 głośników. Ale w zasięgu LW (Długa Fala) są ptaki na niektórych częstotliwościach. To musi zostać skorygowane przez inżynierów Tecsun. Dla porównania: PL-990 nie ma tych ptaków w zasięgu LW. - Frank

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2020

    Jak na razie podoba mi się to radio, zwłaszcza odtwarzacz FLAC. Chciałbym znaleźć do tego podręcznik użytkownika języka angielskiego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Namiar mówi, że nigdy nie został wysłany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Przybyliście na czas i to działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 074
    • Ft29 203
    • Ft36 137
    • Ft5 023
    • Ft27 012
    • Ft29 610
    • Ft5 471
    • Ft13 139
    • Ft16 060
    • Ft17 381
    • Ft7 298
    • Ft13 503
    • Ft16 790
    • Ft88 344
    • Ft4 378
    • Ft7 662
    • Ft138 124
    • Ft36 504