Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(772)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(772)
    • 5 Star(727)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/12/2020

    Standardowa chłodnica Peltier. Jeśli planujesz je zamówić, zamów kilka, ponieważ Banggood nie dba o opakowania i istnieje duża szansa, że zostaną uszkodzone. W przeciwnym razie sam produkt nie jest niczym nadzwyczajnym. Robią to, co muszą, jeśli wiesz, jak ich używać. Nie należy uruchamiać ich przy maksymalnym natężeniu ruchu (6 A), ponieważ ciepło Joule zniszczy ich efekt chłodzenia. Uruchom je na około 4 A i schłodź gorącą stronę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Bardzo doskonałe i szybkie ładowanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Na rozprawie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Doskonały produkt. Jest bardzo łatwy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2019

    Product as described, ceramic material 40x40x4mm the wires are 24cm long. Weight about 25g. When observing the wire polarity, the printed side gets cold and the back hot. Heatsink and/or cooling fan needed to prevent the module from burning.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2018

    I purchased 4 pcs, but unfortunately one pcs is damaged. I already informed Banggood and I received few points as compensation. I check the cells with a small power supply and only for few minutes because I check them without heatsink and I wish to avoid damages, so I only obtained small temperayture differences. ho acquistato 4 pezzi e purtroppo 1 di questi era danneggiato. Banggood mi ha dato alcuni punti per compensare. ho provato le celle solo per pochi minuti e senza dissipatore quindi la differenza di temperatura che ho ottenuto era limitata

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2020

    Jestem w Afryce zamawiam pozycje na Banggood, byłem zaskoczony, aby otrzymać to, a nie inne produkty, które zamówiłem, naprawdę zadowolony z pakietu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2019

    Peltier: quando ligado cria uma diferença térmica entre as placas, o que permite obter frio numa placa enquanto a do lado oposto, aquece. Muito prático para pequenas placas de Circuito que necessitam de arrefecimento... Recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2019

    normalmente productos llegan y a tiempo pero en esta ocasióny tiempo pero en esta ocasión aparte de 15 días tarde, el producto llegó dañado ( 1 de 4 piezas) este producto es bueno pero es extremadamente frágil.... faltaría un mejor embalaje para que llegue en mejores condiciones

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 195
    • Ft13 536
    • Ft7 110
    • Ft3 289
    • Ft2 592
    • Ft4 388
    • Ft2 557
    • Ft2 557
    • Ft3 688
    • Ft21 955
    • Ft1 328
    • Ft2 338
    • Ft4 753
    • Ft2 779
    • Ft7 313
    • Ft3 289
    • Ft2 532
    • Ft5 066