Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2021

    Dobra jakość.... Potrzebny bardzo dobry zasilacz i pre-amp...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Działa świetnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2019

    Excellent product recommend seller

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Genialny mały, potężny wzmacniacz. Tylko ostrożnie z PSU Chip jest zaprojektowany tak, aby zasilacz był uziemiony w innym miejscu z wejściami telefonu, ale projektanci nie zdążyli tego punktu i podłączyli fon z głównym gruntem Psu. Oznacza to, że spadek napięcia na negatywie PSU przenosi się z powrotem do wejścia i może powodować hałas lub nawet niestabilność i sprzężenie zwrotne wyje. Najprostszym sposobem jest zapewnienie, że 36wolt PSU nie jest w ogóle uziemiona. Jeśli chcesz zagwarantować, że nie dostaniesz dymu, jeśli jest usterka, należy uziemić wtyczkę fono z powrotem do terminala naziemnego po drugiej stronie płyty za pomocą 2,5 mm drutu i uziemić sprzęt na tym drutie. Oprócz tego bardzo łatwy w obsłudze i dobrej jakości dźwięk Ted Slevin

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Wire on the filter coils is too thin, this leaves them very prone to breakage. Hot glue solves the problem, but should be done at the factory. Amp works perfectly though! A bit low on bass amplification, but can sorted in the preamp signal going into the TDA7498E. Packaging not adequate.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Po włączeniu na 24 v, wzmacniacz działał bardzo nisko i wkrótce po tym, jak przestał działać, nie dając palącego zapachu. Jestem rozczarowany zakupem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Używam go w samochodzie z nadajnikiem DC (przy 30V) lub przedrostkiem stereo. Stosunek wartości cenowej w porównaniu do dostępnych wzmacniaczy samochodów sprawuje się znakomicie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Świetny produkt za pieniądze! Ten mały wzmacniacz może rozświetlić moje głośniki bez zniekształceń na pełnej głośności. Kupię kolejny na pewno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 391
    • Ft6 077
    • Ft10 370
    • Ft14 307
    • Ft9 104
    • Ft1 806
    • Ft18 582
    • Ft3 215
    • Ft7 868
    • Ft6 765
    • Ft2 500
    • Ft2 165
    • Ft3 249
    • Ft4 643
    • Ft7 741
    • Ft5 263
    • Ft5 572
    • Ft7 121