Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(263)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(263)
    • 5 Star(243)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/02/2021

    Przybył szybko tutaj w São Paulo/SP, produkt został dobrze zapakowany, w idealnym stanie zgodnie z zapowiedzią. Świetna jakość. Polecam!!!! ♥️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale pierwszy dotyk wydaje się bardzo wytrzymały i wysokiej jakości. Przybyła szybko bez żadnych opóźnień i uszkodzeń. Cena bije absolutnie wszystko, co można znaleźć w lokalnych sklepach ze sprzętem, co ma co najmniej podobną jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Podobało mi się, super piękna! Po prostu nie podobała mi się opłata celna w tej samej cenie co kran. Poza tym kran jest świetnej jakości i bardzo piękny po prostu instaluję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Dziękuję bardzo za moją dostawę jest piękna i porządnie zapakowana. Wykonałem zamówienie 21 czerwca, a dziś otrzymałem rozkaz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Bardzo ładny produkt, dokładnie tego się spodziewałem. Dostarczenie odebrano szybciej niż się spodziewałem. Tak trzymaj Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Arrived OK. Looks good. Did not install yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Doskonały kran znacznie wzmocniony, w Brazylii obciążono mnie 110,00 zł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Dobry kran, co? Pogoda pokaże, czy wytrzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Złamała się bardzo łatwo. Nie mogę tego utrzymać bez niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2020

    Naprawdę podobał mi się kran. Stosunek ceny do jakości gwarantuje, że nie zostanie ustalony w Portugalii... Kran jest praktyczny, spełnia funkcje. Czas pokaże kilka rzeczy, kiedy użyte materiały są trwałością.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$49.65
    • US$11.99
    • US$18.99
    • US$10.34
    • US$10.28
    • US$8.07
    • US$42.72
    • US$57.74
    • US$28.86
    • US$80.84
    • US$9.19
    • US$16.16
    • US$10.99
    • US$80.49
    • US$9.23
    • US$39.89
    • US$28.86