Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(189)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(189)
    • 5 Gwiazda(153)
    • 4 Gwiazda(17)
    • 3 Gwiazda(9)
    • 2 Gwiazda(8)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/02/2022

    Well as I realized later.... it is plastic. Not aluminium. Yes I know, its written in datasheet. Internals are ultra low cost. It has a reused dirty 2000mah battery from 2017. COB light has a very visible PWM. Main light has rather greenish tint and has a total consumption of 4.5W at high. Since it is made from plastic, heatsink dont work, leds a cooking, since thermal support is nonexistent in this device. It pains me that I have paid so much for this. Its real worth is around 2 usd or less. Dont buy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Dobra pochodnia, ale trochę za duża dla mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Ari Neo
    ID
    12/06/2022

    Dobra latarka, chociaż nie jest to stop aluminium, jest solidna, światło jest jasne, znów tanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2022

    Bardzo dobrze, świeci bardzo dobrze i mocno! Ładowalny i wyposażony w kabel typu C

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Okkkkkkkeeeeeeeeeee...!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Nice ładowalna latarka z wbudowaną baterią.Mam nadzieję, że bateria trwa, ponieważ nie ma łatwego sposobu, aby ją wymienić w inny sposób. Ma potężną wiązkę z 2 intensywnością, trybem migania i boczną kwadratową diodą LED dla większego światła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Bardzo praktyczne i mocne jest również za cenę, można powiedzieć nic, jakby i inne kraje miałyby coś lepszego... bardzo dobre kciuki wysokie 👍👍🏿

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Jestem z Indonezji, więc mieszkam w Indonezji. Latarka dotarła w dobrym stanie. Jestem zadowolony z tych rzeczy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Dobra, jasna, długotrwała, ładowalna latarka, z wysoką wiązką, niską wiązką, Strobe i diodą LED do użytku na blacie stołu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2023

    Glaset var sprucket.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$16.90
    • US$17.99
    • US$7.99
    • US$21.24
    • US$26.90
    • US$38.99
    • US$11.99
    • US$19.59
    • US$15.69