Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(117)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(117)
    • 5 Star(94)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Ari Neo
    ID
    12/06/2022

    Dobra latarka, chociaż nie jest to stop aluminium, jest solidna, światło jest jasne, znów tanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Jestem z Indonezji, więc mieszkam w Indonezji. Latarka dotarła w dobrym stanie. Jestem zadowolony z tych rzeczy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Bardzo praktyczne i mocne jest również za cenę, można powiedzieć nic, jakby i inne kraje miałyby coś lepszego... bardzo dobre kciuki wysokie 👍👍🏿

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Dobra pochodnia, ale trochę za duża dla mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Nice ładowalna latarka z wbudowaną baterią.Mam nadzieję, że bateria trwa, ponieważ nie ma łatwego sposobu, aby ją wymienić w inny sposób. Ma potężną wiązkę z 2 intensywnością, trybem migania i boczną kwadratową diodą LED dla większego światła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Już recieveed dobre bez szkody ang dobrej jakości. Ale problem dostawy trwa bardzo długo i jest to tylko darmowy prezent, który otrzymał wcześniej porównałem, że moje główne zamówienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Świetna latarka, bardzo mocna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Stan dobry. Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Dobra, jasna, długotrwała, ładowalna latarka, z wysoką wiązką, niską wiązką, Strobe i diodą LED do użytku na blacie stołu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Okkkkkkkeeeeeeeeeee...!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.69
    • US$35.95
    • US$38.80
    • US$19.99
    • US$18.60
    • US$40.43
    • US$29.99
    • US$21.98
    • US$105.00
    • US$65.49
    • US$69.95
    • US$51.47
    • US$9.99
    • US$53.95
    • US$54.23
    • US$59.99
    • US$19.99
    • US$26.69