Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2021

    Po moim zamówieniu jest 8. Wg Aras ładunku dziennie (W przypadku zakupu Turkey Direct Mail, nie płacisz opłat celnych) Dostarczone gładko. Wszystko, co widzisz na zdjęciu, jest dostarczane do ciebie, w tym docisk. Ale film promocyjny na stronie specyfikacji produktu jest fałszywy wideo do promocji produktu! Szlifowanie dysku produktu w tym filmie ciągle chwieje się z powodu niewłaściwej instalacji, a po obejrzeniu tego filmu, prawie przestałem go kupować, ale kupiłem go, bo to cena, która powiedziałaby, „Nie szlifowanie części, "z rabatem 11.11. Więc została dostarczona i starannie zredagowałam część, w którą wątpiłam. W rezultacie nie ma chwiejności ani nic negatywnego. Podkładka o wysokości noża działa bezproblemowo z 18-22mm MDF+Sunta. Więc nie jest konieczne, aby myśleć, „Czy wysokość noża będzie wystarczająca?", to nawet daje ci wysokość ostrza 30–32mm, jeśli nie używasz podkładki. Dodatkowo, jeśli masz problemy ze poślizgiem podczas wkładania podkładki, możesz lekko poluzować śruby pod nią, otworzyć zatrzask i ponownie użyć śrub. Przy okazji, jest to jeden z rzadkich przedmiotów, które kupiłem od Banggood od dłuższego czasu i dostarczony bez żadnych problemów :

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Otrzymany przedmiot dobrze zapakowany z dobrym namierzeniem pakietu. Mała jakość piły do małych, dokładnych robót DIY. Wiele popularnych funkcji. Doskonały stosunek jakości do ceny. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2020

    Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Μικρό και εξαιρετικό. Με τον δίσκο που περιέχει κόβει έως 25mm ύψος. Θα του βάλω δίσκο 125 και θα φτάσει το ύψος πιστεύω στα 40mm. Εύκολη συναρμολόγηση και αντικατάσταση δίσκου. Εξυπηρετική και η δεύτερη επιφάνεια εργασίας. Ο αντάπτορας για τον δίσκο έχει διάμετρο 16 και 20mm για τρύπα δίσκου.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Super Super Super, lepiej niż wszystkie inne piły stołowe dostępne Więcej opcji więcej funkcji, bardzo dobra jakość, a na szczycie wszystkich bardzo dobra cena. Z pewnością zalecę to wszystkim moim przyjaciołom. Najlepszy produkt roku 202. Najlepszy Kup.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    O produto chegou e bom estado e ele está funcionando corretamente. O único que Banggood deveria melhorar é a navegação para poder rastrear os pedidos de um jeito mais intuitivo e mais fácil para que usuários como eu possamos acessar as informações de um jeito mais prático e mais simples. De resto tudo ótimo. Muito obrigado pela boa experiência de compra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Doskonała mała piła stołowa i pozwala zaoszczędzić korzystanie z warsztatu stolarskiego. Dziękuję, Banjoud, za posiadanie tego produktu na swojej stronie internetowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Wysokiej jakości produkt, dobrze wykonany, wszystkie części pasują prawidłowo. Wysoka dokładność cięć. Doskonały dodatek do każdego sklepu hobbystycznego. Dobrze zapakowane, dotarł przed planowym czasem dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Bardzo mi się podobało, drewno jest idealne, jest tak gładkie, że wygląda jakby polerowało... Bardzo się cieszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tej małej piły, ma więcej mocy niż się spodziewałem, Dobrze zapakowane i bardzo dobrze wykonane, Dostawa była bardzo szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Ta mała maszyna jest dobrze wykonana i działa zgodnie z opisem dały jej test po przybyciu, to jest dokładne dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 051
    • Ft70 787
    • Ft15 897
    • Ft13 107
    • Ft19 826
    • Ft22 940
    • Ft41 639
    • Ft6 552
    • Ft28 768
    • Ft5 503
    • Ft12 124
    • Ft10 157
    • Ft14 746
    • Ft13 107
    • Ft12 124
    • Ft14 091
    • Ft14 002
    • Ft3 389