Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/06/2018

    good quality, good look, I hope it will work long

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2017

    OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Wszystko w porządku, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2018

    j'ai bien recu cette commande mais les deux HookTip ont les extremitees tordues donc le grip ne peu pas coulisser et rend les sondes inutilisables Pouvez vous me fournir ces deux pièces ? Si oui merci de me preciser la marche a suivre. Amities, OL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2017

    I ordered those probe a few weeks ago and one of them came broken. I contacted Banggood support who quickly triggered a replacement dispatching. About the probe, there are quite good and not expensive at all.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2016

    Sonda per oscilloscopio, due pezzi, ottimo rapporto qualità/prezzo, funzionano perfettamente con il mio oscilloscopio. Pienamente soddisfatto anche dei tempi di spedizione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Bardzo dobrze jak na tę cenę. Czysto, rób, o co go proszą. Przybyli pomimo opanowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2019

    Sonde di ottima qualità sono fatte veramente bene le consiglio per chi vuole acquistarle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2019

    Nice complete set, no surprises, just functionality and flexibility as one needs for using an oscilloscope. highly recommended for this price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2018

    This is a very useful device for all of the radiohams. A great quality and very great service. Thanks form Spain.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 505
    • Ft2 269
    • Ft7 190
    • Ft7 866
    • Ft3 275
    • Ft12 872
    • Ft6 056
    • Ft3 026
    • Ft4 918
    • Ft7 538
    • Ft3 026
    • Ft5 675
    • Ft3 403
    • Ft4 541
    • Ft2 292
    • Ft3 026
    • Ft3 784
    • Ft59 013