Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2021

    Bardzo dobra kamera termiczna - rozdzielczość za tę cenę jest okazją. Rzeczywiście istnieje częstotliwość odświeżania 25Hz. Może opiszę to w ten sposób: Zalety: /Skup się na manul! - Można go dostosować i mieć ostre szczegóły w zamkniętych obiektach, i spot dla itp. Kondensatory wadliwe na PCB Automatyczne śledzenie najwyższej / najniższej temperatury jest bardzo przydatne Dobre wzory wizualne (można zobaczyć niektóre z nich na zdjęciach ma również tryb 120-400 stopni - ale wszystkie temperatury poniżej 100 stopni są pokazane jako -273 (czasem większe, nie badałem głęboko), więc po prostu być świadomym Jednak będzie większa lista minusów, ale wszystkie są do poprawienia mam nadzieję: - Czasami zaczyna wyświetlać artefakty, ale dzieje się to zaraz po uruchomieniu, idąc do ustawień naprawia go bez przerwy - prawdopodobnie błąd oprogramowania - Na razie nie ma opcji ustawiania własnych zakresów - aplikacja jest automatycznie ustawiana - Demo aplikacja na PC po prostu jest do bani, rozbija się stale, wygląda to bardziej jak dowód koncepcji i jest tylko w Chinach - Duże popup o zbyt gorące przedmioty jest irytujące, przypuszczam, że trzeba ostrzec o możliwości uszkodzenia czujnika, ale! To wyskakujące okienko jest tylko wtedy, gdy włączasz znaczniki temperatury na ekranie! Należy go ostrzec, pomimo włączenia/wyłączenia znaczników - Czasami orientacja zdjęć / filmów są w złej orientacji, wygląda na to, że autorotuje z opóźnieniem, więc musisz poczekać chwilę, aby złapać właściwą orientację telefonu, a następnie zrobić zdjęcie / film - Aplikacja działa tylko w trybie krajobrazowym, czasami jest irytująca Ogólny produkt jest całkiem dobry - ta lista wad jest tylko sugestią dla Infiray, co poprawić;)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Najlepsza kamera termowizyjna w tym przedziale cenowym. Rozkłada na łopatki 2x droższe popularne firmy jak Flir czy Seek. Manualna regulacja ostrości o bardzo dużym zakresie sprawia, że kamerka nadaje się idealnie do diagnostyki małych płytek PCB. 25 klatek/s. i rozdzielczość 256x192 w tej cenie miażdży wszystko.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Kupiłem tę kamerę, żeby sprawdzić eletroniczne PCB. Jakość obrazu jest bardzo dobra, częstotliwość odświeżania 25Hz, a minimalna odległość ogniskowania mniej niż 3 cm pozwala zobaczyć bardzo małe szczegóły na rezystorach 0603, a nawet 0402. Na moim smartfonie Samsung A51 kamera działa tylko w trybie „selfie". Musiałem kupić przedłużacz USB-C, żeby naprawić problem. Paczka dotarła do Francji dwa tygodnie po moim zamówieniu i cena była właściwa. Wielkie dzięki dla sprzedawcy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Bardzo zadowolony z tego zakupu. Obraz o wysokiej rozdzielczości, szybkie odświeżanie i ręczny obiektyw sprawiają, że jest to świetny aparat termiczny w tym zakresie cenowym. Oprogramowanie może być trochę uaktualnione, aby umożliwić stały kolor dla określonej temperatury, ale poza tym nie mam żadnych skarg. Przyszedł z 30cm USB C - USB C, dzięki czemu można go zamontować oddzielnie lub na urządzeniu z tyłu telefonu. Ponadto dołączone są małe torby do przechowywania. Czekałem 1 miesiąc na wysyłkę, ponieważ nie było w magazynie, ale po tym, jak go wysłali, otrzymałem go w dwa tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    The camera is good value for money. Suitable for precise SMD PCB diagnostics. It reproduces the shapes of objects very well. The picture is smooth and fast. Defects: It didn't work with any MicroUSB to USB-C adapter. On my phone, there is a problem with throwing to work in the background when I use the color view (the website cannot help) (for those who are willing, a video on my YouTube channel that I sent to the website). It does not work on a long cable in combination with a PC (I checked 2 cables for $ 10 and $ 20) Overall, I am very pleased with the quality of precision and smoothness

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Może być używany w telefonie z gniazdem micro B, łącząc się z żeńskim typem C do męskiego adaptera micro B, ale należy uważać, aby kupić odpowiednią wersję. Odkryłem, że adaptery są dostępne w dwóch wersjach. Pierwsze dwa kupiłem po prostu przez połączenia, a kiedy podłączyłem kamerę, nie było wyskakujących w aplikacji. Na początku myślałem, że kamera jest wadliwa. Trzecim adapterem był typ kompatybilny z OTG (jako Banggood radzi). Posiada dodatkowe wewnętrzne połączenie między pinami micro B, a pinami mikro B, które instruuje telefon do zasilania kamery. Gdy to zostało rozwiązane aparat działa dobrze (Używam thl Knight 1 z Androidem v6). Pierwsze co zrobiłem, to uchwyciłem dziwne obrazy rur centralnego ogrzewania pod podłogą. Najlepsze w tym aparacie jest regulowane ostrość pozwalająca na zbliżenie obwodów, ale muszę się przyzwyczaić do pamiętania o regulowaniu ostrości przed robieniem zdjęć. Program demo oparty na PC działa . (Kiedy kupiłem typ C do adaptera USB A) I nie miałem żadnych problemów ze stabilnością, ale etykiety na guzikach są napisane chińskimi znakami. Niektóre odszyfrowałem przez błąd i próbny (pokazano na załączonych zdjęciach). Później przyszło mi do głowy, że niektóre z niezidentyfikowanych przycisków mogą spowodować trwałe, niechciane zmiany w aparacie! Byłoby świetnie, gdyby ktoś dostarczył tłumaczenie. Początkowo zamówiłem nieokrzesany C200, ale według namiaru ten wystartował z Chin, ale nigdy nie wylądował w Wielkiej Brytanii. Samolot musi mieć duże zbiorniki paliwa, bo stoi tam od miesięcy. Banggood były bardzo dobre i zawsze w pełni odpowiedział na moje pytania i zwrócił mi bez żadnych argumentów, że najwyraźniej nie przyjdzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Świetna robota! Ręczne skupienie jest bardzo użyteczną rzeczą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Doskonała kamera, dokładnie to, czego potrzebowałem do elektroniki, wykrywania problemów...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Boże urządzenie, rekomenduję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Świetnie!!! POLECAM (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$35.99
    • US$32.99
    • US$16.16
    • US$35.99
    • US$34.99
    • US$9.23
    • US$25.40
    • US$28.86
    • US$17.31
    • US$39.26
    • US$11.54
    • US$24.24
    • US$49.65
    • US$26.55
    • US$33.99
    • US$15.00
    • US$16.99