Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2021

    Produkt jest w idealnym stanie... bardzo łatwy w użyciu...jakość obrazu jest bardziej jak wideo VGA..jakość smartfona z 2003 roku....obraz zostaje zniekształcony przez lekki ruch kamery...ale znowu...co można się spodziewać z tak niską ceną aparatu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    PE
    11/08/2021

    Dzisiaj otrzymałem zamówienie w dobrym stanie muszę przetłumaczyć podręcznik i zacznę go testować, kolejność jest jak wygląda i myślę, że jest dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Camara wygląda na to, co wskazuje w ogłoszeniu. Jeszcze nie próbowałem, ale wierzę, że to dobry produkt. Przyszłe komentarze będą tak, jak ja bym spróbował Camary...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    جيدة

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Dobry produkt. Jakość jest bardzo dobra. Lubię Banggood. Miej uczciwego dobrego towarzystwa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Instrukcja obsługi nie jest łatwa do zrozumienia; język angielski jest „nietypowy" (ujmując delikatnie). Tutaj jest miejsce na poprawę, najlepiej przez kogoś biegle po angielsku. W czasie pisania nie wiem, jak go używać - będę musiał dowiedzieć się przez próbę i błąd. Dałbym 3 gwiazdki do instrukcji obsługi, a kamera jest trudna do oceny w tym momencie. Daję mu 4 gwiazdki jako kompromis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Nie użyłem tego jeszcze w tajnej sytuacji, ale za cenę? To zabójcza umowa... Dla mnie to tylko dla zabawy, moje wnuki mają z tym ubaw... Po to jest $12,00, wywołanie śmiechu na twarzy dzieci... W przypadku poważnej pracy, mają bardziej techniczne & lepsze produkty.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Czy ktoś zrozumiał angielski 'regulamin' - ja! Ustawienie daty i kilka filmów, a także czasami(!) zrobić zdjęcie udało mi się! Jednak wiele, wiele razy przeformatowanie karty TF i to nie jest dobre! Szkoda, że nie ma linka do lepszego tłumaczenia -- na angielski! Czy jest?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Nie mam czasu pisać historii o tej części lub Możesz zapłacić za mój czas? Dobra, wyślij mi datek, a potem zrobimy wielką historię Dzięki Wilfrydowate

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 892
    • Ft5 859
    • Ft6 894
    • Ft5 095
    • Ft5 994
    • Ft5 095
    • Ft26 985
    • Ft26 085
    • Ft23 086
    • Ft4 366