Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2017

    Собираю паяльную станцию на Т12. Докупил это жало. Воспользовался купоном. Цена стала очень привлекательна. Жало очень похоже на настоящее. Работает отлично. Покупкой очень доволен. I collect the soldering station on T12. Bought this sting. I used the coupon. The price became very attractive. The sting is very similar to the present. Works great. Purchase very satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2017

    Куплено за пол цены по акции. Хороший выбор для тонких работ. Жду следующих скидок на другие жала.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2018

    After one week of use the front base started to darken and the tip to corrode. But it still does the job,totally acceptable for the money and performance ratio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2018

    Долго шёл но пришел. 50 дней. Из-за праздников... Проверил греет и паяет. Всё гуд! Спасибо!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2018

    This tip is better than T12-K tip and it Works exactly I expected. Heating very fast and I highly recommend buying this product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    To końcówka stosunkowo tani i utrzymuje przyzwoitą ilość czasu z odświeżaczem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    To końcówka stosunkowo tani i utrzymuje przyzwoitą ilość czasu z odświeżaczem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    The item is as advertised and works flawlessly with my KSGER T12 station

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2017

    Спасибо, очень классное жало, очень универсальное. Правда, при подключении температура скакала, Благо, этот косяк лечиться обжимом контактов на задней части, под белым колпачком.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.78
    • US$23.09
    • US$10.38
    • US$18.99
    • US$12.69
    • US$10.40
    • US$13.85
    • US$9.23
    • US$11.54
    • US$8.07
    • US$42.72
    • US$8.07
    • US$18.47
    • US$8.07
    • US$11.54
    • US$11.29
    • US$9.32
    • US$48.99