Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2017

    Очень нужный инструмент. Товаром доволен

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2019

    Doit encore être testé

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Package received in good condition. Quality of this T12 1401 Spade Scraper Spatula Soldering iron's Tips are very good. It will help me a lot in repairing electronics gadgets. Thanks Banggood and Supplier of Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Paczka otrzymana w dobrym stanie. Jakość tego modelu T12 1401 bit lutowania są bardzo dobre. To bardzo pomoże mi w naprawie gadżetów elektronicznych, których komponenty są duże. Dzięki Banggood i dostawcy Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Ładna, szeroka końcówka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Niezła rada dla dużych prac.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2018

    Нормальное жало. Сопротивление 8.342 ома. Удивлен был, но контакты под крышечкой были пропаяны(видно на фото). Немного грубо обработана лопатка(видно на фото). Надписи Hakko нет. Работать можно. Normal tip. Resistance is 8.342 ohms. I was surprised, but the contacts under the lid were soldered (seen in the photo). Slightly rough processed blade (seen in the photo). Inscription Hakko no. You can work.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2019

    excellent tip specially for bga rework. top notch quality. gets to working temperature with my quicko t12 soldering station in 4 seconds. highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2019

    A useful addition to my tip collection. The large head really helps with desoldering multiple pins or where a tip with a large thermal mass is needed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2019

    Very useful for removing multi pin components

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.32
    • US$9.99
    • US$13.85
    • US$20.78
    • US$13.86
    • US$23.09
    • US$29.15
    • US$9.71
    • US$27.99
    • US$11.99
    • US$20.78
    • US$18.99
    • US$12.69
    • US$10.27
    • US$12.69
    • US$11.54
    • US$48.50
    • US$103.49