Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/10/2021

    Rekin przybył w pudełku miętowym, ale wszystko jest w całości. Dostawa bardzo szybko, 10 dni od zamówienia. Rekin jest zasilany baterią, zawiera zapasową baterię i ładowarkę USB. W zestawie są również śruby, śruby i wkręty. Pilot zasilany jest przez dwie baterie AA. Wystartował w łazience, dobrze pływa, łatwo sobie poradził.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Fajna zabawka za cenę, może być trochę szybciej w wodzie. Jest więc bardziej odpowiedni dla spokojnych wód, jak basen. W sumie, jestem zadowolony z zakupów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Bardzo ładnie, polecam. Po prostu wpada do wody. Ustaje po usunięciu z wody.Pajet jest kruszony, ale produkt jest nietknięty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Ami mały syn go kochał, ale jeśli jest bardzo wolny dla jeziora to lepiej jest w małym basenie ale dla presio bardzo polecam i z dwóch baterii lepiej ma wiele wad, jak nie miałeś, gdy napięcie jest niskie, ale dla basenów i małych basenów jest bardzo dobry

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Pamiętaj tylko, że zabawka musi być w wodzie, zanim połączy się z nadajnikiem i zadziała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Niezła jakość dla takiej zabawki. Nie spodziewaj się rekina z filmu, ale jest wystarczająco duży, żeby się z nim bawić :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Dzieciaki to uwielbiały. porusza się bardzo realistycznie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Super produkt, ale jeden silnik działa szybciej niż drugi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft63 373
    • Ft10 922
    • Ft28 374
    • Ft9 771
    • Ft41 513
    • Ft6 186
    • Ft7 879
    • Ft13 051
    • Ft62 427
    • Ft6 552
    • Ft11 978
    • Ft44 427
    • Ft89 105
    • Ft39 725
    • Ft39 410
    • Ft10 512
    • Ft219 450
    • Ft32 108