Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/10/2020

    Zalecane jest brązowe bestie, tylko z 1 silnikiem pasowym, ale do podwójnego jest niebezpieczne ajajajajaja Bardzo zadowolony z zakupu kupiłem go pod koniec września 22-23 i przybył 5 października. Super szybkie, usterki, które umieścić jest to, że składane śruby nie były dobrze zabezpieczone i miały zarysowania i ślady na co jest podwozie plus dziury do siodełka, które na drodze usunięte z zamówienia i nawet tak przyszedł ten sam hajaj

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Bardzo dobry skuter otrzymany w 2 miesiące (trochę długi, ale warto czekać) z Chin. Potężne i przyjemne w prowadzeniu po 80 km RAS. Poprosiłem Banggood o certyfikat, jak również instrukcje, ponieważ nie są podane z, nadal czekam na dokumenty...zobacz Uwaga punkty: Sprawdź wszystkie śruby przed uruchomieniem i nie zapomnij o Sprzętu Bezpieczeństwa (co najmniej kasku i rękawicy), ponieważ skuter jest dość silny zwłaszcza w silniku dwuosobowym i kilka niespodzianek więcej niż jeden i hamowanie też!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Rzeczywista prędkość maksymalna wynosi 55 km / h, ale pokazuje 70 km / h. Prędkościomierz pokazuje prawie dobrze, gdy wysokość koła jest ustawiona na prędkościomierz 9 cali. Jadę do 40 km z maksymalną prędkością (moja waga to 90 kg). W pełni wyładowana bateria jest ładowana przez ponad 12 godzin. Przednie zawieszenie jest twarde. Tylne zawieszenie jest krzywe, farba uszkodzona podczas transportu. Komora z akumulatorem jest prawie niezabezpieczona przed wodą. Tylny silnik jest dość podgrzewany, ale przyjemnie się jeździ po ulicach.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Hulajnoga przybył do mnie i od rana i nie działa drugiego silnika i jakby tego było mało nie działa nawet licznik lub nie liczy prędkości, do której idę!!! A jako że lukier na torcie nie jest oryginalnym produktem nie ma napisane Janobike!!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Hulajnoga przyjechała 7 dni po zamówienie Czechy - Estonia, wszystko jest w idealnym stanie, wszystko działa, bateria została naładowana 52 wolty, w zestawie ładowanie i zestaw sześciokąt, jedyny minus na baterii skurcz, Mam nadzieję, że nie wpłynie to na działanie baterii. Dziękuję, sprzedawca.5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Potrzeba czasu, by przyjechać do Hiszpanii, a pudełko zostało otwarte i pobite. Wygląda dobrze i pasuje do siedzenia, chociaż wolę go nie używać. Będzie jutro.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Zakup jest w 100% polecany, sprzedawca również, wszelkie wątpliwości rozwiązać go natychmiast, ale chociaż jeszcze nie próbowałem sprawdzić, czy działa, załączam zdjęcia, jak opakowanie przybyło i wewnątrz.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Deskorolka ze wszystkimi jego opakowaniami i dobrym stanie i żadnych trafień po 2 długich miesiącach Produkt zapewnia to, co obiecuje Dla przykładania szpilki na to jest skuter bez widocznego znaku, nie umieszcza janobike nigdzie, to może uchodzić za idealnie biały produkt etykietki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Przybyte opakowanie zrobione przez naprawdę wytrzymałość tylko plastik zapłonu jest naprawdę zły w rzeczywistości jest rozdwojony cmq działa teraz próbuję umieścić klej i taśmę izolacyjną i widzę dlaczego czekać kolejne 50 dni nie idzie na resztę ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Scooter właśnie wrócił do domu, wyjąłem go z pudełka i zrobiłem test. To niesamowite, bardzo potężne. Naładuję baterie, a później zrobię bardziej szczegółowy test. Bardzo dobrze zapakowany, szybka dostawa do Irlandii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft348,075
    • Ft397,490
    • Ft326,321
    • Ft486,375
    • Ft310,781
    • Ft220,654
    • Ft351,183
    • Ft53,452
    • Ft379,154
    • Ft160,672
    • Ft2,794
    • Ft3,105
    • Ft5,280
    • Ft57,803
    • Ft10,905
    • Ft9,320
    • Ft14,293
    • Ft7,518