Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/04/2021

    Bardzo dobry skuter otrzymany w 2 miesiące (trochę długi, ale warto czekać) z Chin. Potężne i przyjemne w prowadzeniu po 80 km RAS. Poprosiłem Banggood o certyfikat, jak również instrukcje, ponieważ nie są podane z, nadal czekam na dokumenty...zobacz Uwaga punkty: Sprawdź wszystkie śruby przed uruchomieniem i nie zapomnij o Sprzętu Bezpieczeństwa (co najmniej kasku i rękawicy), ponieważ skuter jest dość silny zwłaszcza w silniku dwuosobowym i kilka niespodzianek więcej niż jeden i hamowanie też!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Hulajnoga przyjechała 7 dni po zamówienie Czechy - Estonia, wszystko jest w idealnym stanie, wszystko działa, bateria została naładowana 52 wolty, w zestawie ładowanie i zestaw sześciokąt, jedyny minus na baterii skurcz, Mam nadzieję, że nie wpłynie to na działanie baterii. Dziękuję, sprzedawca.5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Deskorolka ze wszystkimi jego opakowaniami i dobrym stanie i żadnych trafień po 2 długich miesiącach Produkt zapewnia to, co obiecuje Dla przykładania szpilki na to jest skuter bez widocznego znaku, nie umieszcza janobike nigdzie, to może uchodzić za idealnie biały produkt etykietki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Przybyte opakowanie zrobione przez naprawdę wytrzymałość tylko plastik zapłonu jest naprawdę zły w rzeczywistości jest rozdwojony cmq działa teraz próbuję umieścić klej i taśmę izolacyjną i widzę dlaczego czekać kolejne 50 dni nie idzie na resztę ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Scooter właśnie wrócił do domu, wyjąłem go z pudełka i zrobiłem test. To niesamowite, bardzo potężne. Naładuję baterie, a później zrobię bardziej szczegółowy test. Bardzo dobrze zapakowany, szybka dostawa do Irlandii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Ten skuter jest niesamowity! Wytrzymała rama, szybkie przyspieszenie i hamulce są prawie za dobre. Nie podoba mi się tylko to, że skupisko jest z prędkością km/h, bez mph.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Doskonały i potężny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Deskorolka, która przybyła w ciągu 30 do 45 dni. Prawda jest taka, że stała się długa, ale widząc, że przybyła w idealnym stanie. Jak tylko spróbuję, wydam drugą opinię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    👍👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Otrzymany w dwa i pół miesiąca bez opłat celnych. Bardzo dobra jakość, bardzo szczęśliwy, działa bardzo dobrze. Mam problem z 😢 z dyskiem. Ale na cały zachwycony 👍🏽

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft283 048
    • Ft402 243
    • Ft424 573
    • Ft364 818
    • Ft217 002
    • Ft235 872
    • Ft198 132
    • Ft383 688
    • Ft132 087
    • Ft251 598
    • Ft534 648
    • Ft3 142
    • Ft4 400
    • Ft17 920
    • Ft11 319
    • Ft3 142
    • Ft17 357
    • Ft11 256