Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2020

    Wymieniłem Geprc 1408 w mojej chmurze cinehoop gad 149, bo się podgrzewały, tymi silnikami. Cieszę się, że normalnie się ogrzewają i mają o wiele więcej rekonwalescencji niż 1408. Zrobiłem 24 w 1500mah, a oni wytrzymali 5 minut. Zdecydowanie polecam te silniki do kina 3 cale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Silnik zakupiony na zapas. Są naprawdę doskonałe. Zamontowałem je w gadze z chmur 149. W ogóle nie grzeją pomimo wagi cinehoop z kamerą sportową. Doradzam im.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Bardzo gładki i mocny mały silnik. Na 6S schodzi dość gorąco, jest wyposażony w dwie długości śruby M2, nakrętkę rekwizytową, zapasowy magazynek i mosiężny dystans. Jest też zestaw fajnych naklejek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2020

    Doskonała jakość budowy. Jest wyposażony w dwie długości śruby M2, nakrętkę rekwizytową, zapasowy magazynek c i mosiężny dystans. Jest też zestaw fajnych naklejek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Używam ich z Shendrone Squirt V2.1 i zarówno pod względem wielkości i mocy, jak pierścień do palca, widać dobrze wykończone silniki i bardzo gładkie podczas lotu. Zauważam, że pomimo zabawy z filtrowaniem RPM, stają się gorętsze od innych, to nie jest zbyt przesadą, ale byłem trochę zaskoczony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Otrzymane zamówienie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Dość drogie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Wielkie silniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Mój ulubiony sklep, kiedy potrzebuję elementów dronów. Szybka dostawa. Bardzo dobra obsługa. Najlepsza jakość. Wszystko zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Dobry silnik, bardzo mocny jak na rozmiar. Świetny produkt, ++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 282
    • Ft4 637
    • Ft5 631
    • Ft8 282
    • Ft30 485
    • Ft19 280
    • Ft6 023
    • Ft18 557
    • Ft18 557
    • Ft10 602
    • Ft7 288
    • Ft15 019
    • Ft5 722
    • Ft14 911
    • Ft4 516
    • Ft9 608
    • Ft20 786
    • Ft26 779