Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2021

    Otrzymany w ciągu 15 dni w Grecji. Świetne opakowanie, niezły produkt. Czasami ustawienia wyświetlacza były na 640*480 na otwarciu mini pc. Uaktualnienie do okien 11.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    The storage is listed as 512GB, but it is actually 474GB. The calculation says that it is 93% of the stated amount. Other than that, I am satisfied. I was also satisfied with the quick response to my problems and questions.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Przyznaję, że byłem wciągnięty w lenistwo, a montaż drugiego komputera nie był dla mnie odpowiedni. Więc chciałem spróbować jednego z tych gołych kości. 6 rdzeni, Radeon Vega 6 16gb RAM ddr4 i 512gb SSD. Licencja systemu Windows 10 Home. Próbowałem go z davinci i to jest więcej niż zadowalające, przypisuje dobrze 6gb GPU. Jeśli podoba Ci się ta mała perła, zmień trochę więcej hałasu i zmień minimalną temperaturę w BIOS, aby aktywować wentylator systemowy (lub nawet wentylator procesora, jeśli to konieczne).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Całkiem nieochronne opakowanie, mam nadzieję, że paczka dotarła bez uszkodzeń. Natywne opakowanie jest ładne PC tak mały, jak opisano, wykonany z tworzywa sztucznego, mały blok mocy 65w i 1m usb-c do kabla USB-c w tym. Win10 aktywowane. Bios mówi 16GB Ram w jednym banku, niestety, więc nie ma wielokanałowych RAM, wydaje się, że nie ma nazwy. Win10 mówi 512GB nvme ssd nie jest zbyt... Zasilanie kilka minut, aby przejść przez parametry biologiczne, wentylator CPU zaczął działać szybko i dość głośno dla tak lekkiej pracy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Świetne narzędzie, bardzo szybkie i skuteczne podjęte poniżej 500 USD to naprawdę okazja, której nie można przegapić. W połączeniu z dobrym monitorem jest świetnym towarzyszem do pracy. Zauważ, że podwójny port ethernet jest bardzo przydatny szczególnie dla takich jak ja, którzy używają wirtualnych maszyn do testowania i badania instalacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    このスペックでこの価格は正直買いだと思う 仕事でグラフィックソフトを使用するので購入、今まではタワー型のものを使用してたのでデスク周りもスッキリで快適。 容量は少ないがNAS等を使っていく!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Produkt przyszedł do Grecji z CH 7 dni po dniu Banggood powiedział, że powinien przyjść (po czarnym piątku okres) Ale nie było problemu z dostawą, podatkiem czy czymkolwiek innym! To działa poprawnie jest bardzo dobrym wyborem jako minipc! Najlepsza jakość do wyboru w tym okresie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Bardzo dobra maszyna, szybka, idealna do użytku multimedialnego. Może trochę tuningu z wentylatorem (tylko 1 prędkość, gdy jest obracany, nie często). Szybka dostawa, uczciwa cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Kupiłem to dla mojego dziecka, które udostępniło mój komputer do Fortnite lub APEX. Najlepsze Oszczędność miejsca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    期待通りのものでした、Euプラグと表記されてますが、アダプタを外せばJapan仕様でした

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$539.99
    • US$214.99
    • US$199.99
    • US$214.99
    • US$169.99
    • US$949.99
    • US$549.90
    • US$279.99
    • US$499.99
    • US$129.99