Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2022

    Dostawa jest bardzo szybka, dotarła 2 dni wcześniej niż ogłoszenie powinno być! Praktycznie dostałam go w trzy dni. Miły, wymagający wygląd, zarówno opakowanie, jak i produkt. Po pierwszym włączeniu proces uruchamiania trwa ok. 8-9 - Nie, nie, nie. Aktywowany Windows Home, zaktualizowany do mojego własnego języka. To niesamowite, że tak małe pudełko zmieści się w takiej mocy. Rekomendowane przyjęcie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Otrzymany w ciągu 15 dni w Grecji. Świetne opakowanie, niezły produkt. Czasami ustawienia wyświetlacza były na 640*480 na otwarciu mini pc. Uaktualnienie do okien 11.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    The storage is listed as 512GB, but it is actually 474GB. The calculation says that it is 93% of the stated amount. Other than that, I am satisfied. I was also satisfied with the quick response to my problems and questions.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Całkiem nieochronne opakowanie, mam nadzieję, że paczka dotarła bez uszkodzeń. Natywne opakowanie jest ładne PC tak mały, jak opisano, wykonany z tworzywa sztucznego, mały blok mocy 65w i 1m usb-c do kabla USB-c w tym. Win10 aktywowane. Bios mówi 16GB Ram w jednym banku, niestety, więc nie ma wielokanałowych RAM, wydaje się, że nie ma nazwy. Win10 mówi 512GB nvme ssd nie jest zbyt... Zasilanie kilka minut, aby przejść przez parametry biologiczne, wentylator CPU zaczął działać szybko i dość głośno dla tak lekkiej pracy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Przyznaję, że byłem wciągnięty w lenistwo, a montaż drugiego komputera nie był dla mnie odpowiedni. Więc chciałem spróbować jednego z tych gołych kości. 6 rdzeni, Radeon Vega 6 16gb RAM ddr4 i 512gb SSD. Licencja systemu Windows 10 Home. Próbowałem go z davinci i to jest więcej niż zadowalające, przypisuje dobrze 6gb GPU. Jeśli podoba Ci się ta mała perła, zmień trochę więcej hałasu i zmień minimalną temperaturę w BIOS, aby aktywować wentylator systemowy (lub nawet wentylator procesora, jeśli to konieczne).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    数日利用中の状況です。 特段スペックを必要とする動作はまだしていませんが、動きは今のところ概ね満足。 1点不満な点。 5GHz帯のWi-Fiが一切つながりません。 チャンネル等ルータの設定、PC側の設定を変更しても変わらず、トラブルシューティングも問題を解決できず。 ONU、ルータの再起動やルータそのものの変更、モバイルルータやテザリングでの接続も試みましたが、すべて2.4G帯は問題ないものの、5G帯は全滅。 モバイルルータやテザリングはPCと近距離で試行していることから、距離や障害物の問題でもなさそうです。 故障ではなく端末固有な気がするので、外付けアンテナをつなぐしかなさそうだなと思っています。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Świetne narzędzie, bardzo szybkie i skuteczne podjęte poniżej 500 USD to naprawdę okazja, której nie można przegapić. W połączeniu z dobrym monitorem jest świetnym towarzyszem do pracy. Zauważ, że podwójny port ethernet jest bardzo przydatny szczególnie dla takich jak ja, którzy używają wirtualnych maszyn do testowania i badania instalacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    To jest dobry produkt, to jest dobry produkt. Ale nie ma wyjaśnienia, jak używać kabla Sata do podłączenia dysku Sata 3. Czy muszę usunąć niebieską część? Nie mogę tego zrobić bez zdejmowania go, a nie odważę się go zdjąć. - Kto może mi pomóc?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    このスペックでこの価格は正直買いだと思う 仕事でグラフィックソフトを使用するので購入、今まではタワー型のものを使用してたのでデスク周りもスッキリで快適。 容量は少ないがNAS等を使っていく!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Produkt przyszedł do Grecji z CH 7 dni po dniu Banggood powiedział, że powinien przyjść (po czarnym piątku okres) Ale nie było problemu z dostawą, podatkiem czy czymkolwiek innym! To działa poprawnie jest bardzo dobrym wyborem jako minipc! Najlepsza jakość do wyboru w tym okresie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$389.99
    • US$579.99
    • US$769.99
    • US$169.99
    • US$469.99
    • US$179.99
    • US$579.99
    • US$329.99
    • US$179.99
    • US$679.99
    • US$329.99
    • US$499.99
    • US$219.99
    • US$189.99
    • US$449.99
    • US$9.99
    • US$189.99
    • US$129.99