Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2021

    Przyjechał po 3 tygodniach - nieźle. Dobrze spakowany. Po wstępnej kontroli mogę potwierdzić, że to działa. Działa bardzo szybko. Nie planuję grać w gry na to raczej do pracy, do połączenia z domu do mojego miejsca pracy. Test się udał. Jestem bardzo zadowolony z tego mini PC, bo tego mi trzeba. Może być trochę ciszej, ale nie jest tak źle. Po pewnym czasie mogę mieć więcej informacji. W tej chwili polecam tego PC.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Zlecenia 13/2/2021 do 25/02/2021. Szybko wziął & na gruźlicę. Kup recenzje na wynos z TechTablet. To nie rozczarowuje. Odpowiednia do szkoły domowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Cena maksymalna 3 generacji Ryzen 5 W międzyczasie kupiłem 6 sztuk tego dla przyjaciół, rodziny i znajomych. RAM nie jest już 2666MHz, ale 3200MHz szybki. NVme szybciej niż przed 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Przedmiot przybył bardzo szybko (tylko dwa tygodnie od zamówienia!) Doskonale! Co do mini PC wygląda bardzo dobrze aż do teraz. Muszę wspomnieć, że moduły pamięci to 2 x 4gb, co oznacza dodatkowy koszt aktualizacji w przyszłości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Mini pc, który wygląda bardziej jak PC-ty. Zaczyna się za jakieś 6 sekund! To trwało tylko sześć dni. Bardzo dobry nawet i super szybki!!! Robi wrażenie!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Najlepszy stosunek jakości do ceny mini pc, jedyne minusy mogę myśleć o karcie wifi, która jest powolna, ale można ją uaktualnić i są 6 gb ram dostępne z 8, ale można go również uaktualnić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Jak zawsze na górze. Te mini-PC są zdecydowanie warte swojej ceny. To już 10. i zawsze jestem entuzjastyczny. Nawet RAM i SSD są szybsze od poprzedników!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Stary, mój szef, wiem, że jesteś w tym dobry. Jestem dobry w białych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Nie mogę zainstalować wygranej 11 z tego minipc, ponieważ nie można znaleźć ftpm, a menu bios ukrywa opcję ftpm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Robi wszystko i leży to w jego najlepszym interesie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft68 827
    • Ft104 881
    • Ft176 989
    • Ft62 272
    • Ft42 606
    • Ft65 549
    • Ft311 372
    • Ft68 827
    • Ft52 439
    • Ft108 159