Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2021

    Używam go już przez miesiąc! Kupiłem go jako kopię zapasową, którą podłączyłem do telewizora! Doskonale sprawdza się głównie do przeglądania Internetu i edycji światła w Adobe Lightroom, które robi bez wysiłku! Mam jeden problem z bezprzewodową klawiaturą i myszką, którą użyłem na różnych urządzeniach z odległości 5 metrów bez problemów! Jednak gdy jest używany na tym mini PC z mojej kanapy 2 metry dalej, jest jąkający się i zatłoczony! Nie wiem, w czym problem, ale ponieważ klawiatura i mysz są używane również na innych urządzeniach i działają doskonale, chyba problem jest z mini PC!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Wyśmienity produkt, przewyższył moje oczekiwania. Super cichy i szybki. Produkt był bardzo dobrze zapakowany.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Ciekawy produkt, ale proponuję: - uaktualnienie karty wifi (inteligent ax210); - modernizacja smaru termicznego Cpu; - Uaktualnij do Windows Pro

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Paczka dotarła 8 dni wcześniej. Prawdziwy klejnot bardzo szybko polecam do wszystkich wersji 16 16 giga RAM i 512 dysku twardego.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    2 hét alatt megérkezett, EU Priority Line megrendeléssel. Elkerülte a vámot, köszönöm Banggood! Folyamatban van a tesztelése, első benyomás: nagyszerű. Még angol nyelvű a Windows 10 ( Home, 64bit, tartósan aktivált), hamarosan letöltöm a magyarnyelvű csomagot hozzá. Az 500 GB-os M.2 SSD 3 partícióra van osztva, az op. rendszer pár másodperc alatt betöltődik, igaz, még csak egy tördelőprogramot telepítettem, de azzal villámgyors. Ár/minőség arányban verhetetlen, a gyors szállítás és az áfa-, vámmentessége miatt, EU Priority Line raktárból rendelve csak ajánlani tudom!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Super mini PC. Przybył do Włoch za dwa tygodnie. Idealne opakowanie. PC naprawdę dobre. Dziękuję Bangood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Szybki komputer w małym opakowaniu. Jest kilka rzeczy, które można poprawić. Wachlarz jest czasem głośny bez powodu. Brak wspornika VESA Brak śrub do mocowania SSD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Produkt jest doskonały. Świetne opakowanie i bardzo dobrej jakości produkt.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Doskonały mini pc działa bardzo dobrze i szybko. Microsoft Home to prawdziwa zarejestrowana wersja. Bardzo cichy fan, w ogóle go nie słychać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Szybko, cicho i lekko. Przybycie w ciągu 10 dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft68 729
    • Ft137 782
    • Ft73 696
    • Ft186 808
    • Ft307 611
    • Ft377 145
    • Ft88 116
    • Ft85 232
    • Ft281 977
    • Ft259 546
    • Ft100 805
    • Ft205 073
    • Ft145 921
    • Ft83 309
    • Ft86 706
    • Ft70 492
    • Ft56 393
    • Ft102 218