Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/07/2022

    Towar dotarł wystarczająco szybko, zapakowany mniej bezpiecznie. Obejmuje mini PC, adapter zasilania i kabel sata. Zaczęło się normalnie, ale po jakimś czasie wentylator zaczął robić dużo hałasu. Otworzyłem górną pokrywę, najprawdopodobniej antena była źle przyklejona i ostrza ją uszkodziły. Na razie nie ma więcej skarg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Dla Malezyjczyków, powiedziałbym, że nie tracą mini PC. Przysięga utleniona. Chcę zapytać, czy możesz mnie zbliżyć do ig @anepare

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Witam, będę komentował. Zainstalowana pamięć to DDR4-2666, ale ten procesor obsługuje tylko DDR4-2400. Jeśli chcesz zrobić nadgodziny, tak jest lepiej. A jeśli chcesz się rozwijać, to według własnego uznania. Zasięg Wi-Fi może zostać ulepszony, są filmy, w których zmieniają go zarówno karta, jak i antena. W moich testach 5ghz działa lepiej niż 2,4Ghz, nie znam powodu, ponieważ inne urządzenia działają tak samo. Jeśli chodzi o szybkość zarówno SSD, jak i USB są w średniej dla tego typu produktu. Jedyną rzeczą, jaką pojawia się SMART jest 233 GB odczytu i zapis 306 Gb. Chyba nie chodzi o to, co masz na sobie, ale o to, co ci zostało. Wreszcie zapłaciłem z Paypal i mój bank naliczył mi prowizję w wysokości 7 euro jako koncepcję, prowizję za korzystanie z sieci międzynarodowych. Zapłaciłem w euro, ale według banku, w tym przypadku Bankinter, Banggood nie ma siedziby w Europie, dlatego prowizja.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Po prostu wyjątkowy, wydajność z Worktation, nie sądziłem, że mini pc może osiągnąć te poziomy, doskonałej jakości budowy, wysyłany w stresie nigdy nie podpowiedział, aby poddać się, wypróbowany z montażami wideo również w 4k i, choć jeszcze wolniej, Ale zawsze działał w świetny sposób, z grami, które bronisz dobrze, w porównaniu do testów, które widziałem w sieci na ryzen 5 wydany wcześniej jest dodatkowy bieg nawet na NVME SSD z całym szacunkiem, odczyt do 1600 i zapis do 1000, Płatny w promo około 270,00 euro jest tego warte, zdecydowanie marka, która wyróżnia się, jeśli maszyny pracują z tych występów, polecam zakup zarówno do użytku domowego i do pracy, tylko wad wygrać 10 dom, Gdyby był pro był już kompletny, Chociaż możliwe jest uaktualnienie go bez problemów. Włączanie w 4/5 sekundy, otwarcie słowa w 2/3 sekundy, wydaje się mieć pod Ferrari, dysk NVME jest czuły i robi różnicę dla wszystkiego, jak wyjątkowy procesor Ryzen 7, spróbuj, a nigdy nie wrócisz.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Dotarł 19 dnia po zamowieniu.Został dostarczony do punktu pakietowego, dobra i szybka obsługa. Atom musi być zapakowany, nie miał szans, by coś mu się stało podczas transportu. Ma wszystko, co reklamowali i działa idealnie. Warto poszukać kodu kuponowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Anonimowy mini pc, ale bardzo realizujący moją wersję do „tylko" 8 gigabajtów i zapewniam cię, że to na bomba. Zalecany z zamkniętymi oczami. Kupiony z Europy i przybył w 13 dni, poza maksymalnym czasem tygodnia.. jest w tygodniu podróży, ale stracić kolejne 8 x wysłać 😂

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Szybka dostawa,PC gotowy do natychmiastowego użycia.Pracuje szybko, cicho i bez żadnych problemów.4K wideo w TV bez żadnych problemów.Jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Bardzo szybka wysyłka, bardzo dobry produkt!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Wszystko idealnie, brakuje tylko kabla HDMI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Dziękuję ci Banggood za ten Mini PC. Poród był płynny i szybki. Zrobię kolejną recenzję po tym, jak ją wykorzystam do sprawdzenia jego wydajności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$209.99
    • US$169.99
    • US$439.99
    • US$559.99
    • US$159.99
    • US$14.29
    • US$739.99
    • US$819.99
    • US$229.99
    • US$309.99