Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(120)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(120)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2021

    Hiszpański (Peru ) Ekselente 1 miesiąc oczekiwania Bardzo wydajne Doskonały do gry 1200 x 720 cech z 60 FPS Więcej szczegółów:. Ale wersja ryzen 7 2600u Vega 10 https://youtu.be/dJ6rk9DK-3g https://youtu.be/CVhorZ-Q7pQ Chociaż przyszło mi to do głowy bez wodotrysku dla M.2 ssd Chociaż nie wymaga tego, bo w czytaniu jest wysoki, ale w pisaniu nie jest tak szybki jak wysokiej klasy Sed m.2

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Towary na Litwę z Niemiec osiągnęły w 8 dni, podłączone, już warte okna 10, SSD jest rozbite na 3 dyski logiczne, YouTube w 4 K spokojnie pokazuje wideo, czasami zwalnia, więc to z powodu Wifi, tutaj słaby moduł wifi, Wymyślę coś do zastąpienia. Dzisiaj jest za późno, jutro przetestuję komputer. Mam starszy model na procesorze Inetel i5-7260u 2.20 GHZ z modułem Intel Dual Band Wireless AC8265 WI-FI, 5g Wi-Fi to 220 megabitów od routera (mam 300 megabitów optycznych), a z jakiegoś powodu komputer ma maksymalnie 60 megabitów, nie rozumiem tego. Przeczytam fora, zobaczę, czy uda mi się to rozgryźć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    T-Bao TBOOK MN27 z AMD Ryzen 7 zamówiony i przybył w dokładnie 7 dni. Pakiet jest prawie nietknięty, z lekkim trafieniem po jednej stronie pudełka: PC w środku jest jednak zapakowany z troską i materiałami, które dobrze wchłaniają wstrząsy. Bardzo szybkie ustawienie do pracy w języku włoskim i klawiaturze. Naprawdę bardzo szybko, próbuję go z różnych trybów i wydaje się być naprawdę satysfakcjonujący nawet z dość wymagających aplikacji i gier. Wskazany zakup, biorąc pod uwagę cenę.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    T-Bao TBOOK MN27 - AMD Ryzen 7 2700U ottimo processore. La ssd MNVE di 512 GB è velocissima. 16GB DDR4 cosa chiedere di più a questo prezzo. Windows 10 pre installato. Silenzioso non scalda. Arrivato in Italia circa in 13 giorni. Nessuna spesa di dogana. Contentissimo, ottimo affare. TOP

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Fantastyczny komputer w tej cenie. Mogę grać w ligę legend. Skyrimie. Czerwony martwy online, dwa tygodnie bez problemu. Super szybki do odpalenia. Przetwarzanie i wyłączanie. Nie daję 5 gwiazdek tylko dlatego, że 50% czasu włączania komputera, wiadomość z czarnego systemu mówi, że nie może znaleźć mapy. I nie wyjdzie z tego dla Windowsa. Muszę więc ponownie uruchomić przycisk włączania/off dla systemu Windows. Szybkie pobieranie. Fantastyczny komputer dla ceny/rozmiaru

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    I'm very satisfied. The shipment arrived surprisingly fast. Quality computer at a reasonable price. The fan is a bit noisier than in a laptop. It is ideal for everyday work and media. It can handle even less demanding games.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Szybka dostawa. Super mini PC, jestem mile zaskoczony jakością i szybkością urządzenia. Wadą jest zainstalowany Win 10 Home. Inaczej wszystko jest w porządku. Polecam ten mini pc.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Bardzo świetny produkt, szybki we wszystkich zadaniach. Byłem w stanie wstawić dysk SSD 3.0 USB, aby uruchomić na Ubuntu 20.04 LTS i działa jak urok. Bardzo imponuje mi szybkość działania. Ten mini PC nie robi żadnego hałasu podczas uruchamiania wentylatora. Bios jest pełen opcji i pozwala uruchomić dowolne urządzenie na porcie USB. Wyświetlacz jest świetny i wydajny. Polecam. Nie testowałem kolejnych Windows 10, jak jestem fanem linux i uniknąć wirusów i mylić z bałaganem okien. Świetny produkt i bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Przybyło dość szybko. Zgodnie z pierwszymi testami, jest w porządku. Na dłuższą metę okazuje się, co wie. Wentylator jest za głośny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Zajęło mu to miesiąc do Hiszpanii. Jest idealnie. Zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft68 623
    • Ft137 570
    • Ft73 582
    • Ft4 572
    • Ft67 184
    • Ft307 136
    • Ft186 520
    • Ft191 959
    • Ft376 563
    • Ft281 541
    • Ft87 979
    • Ft85 100
    • Ft100 649
    • Ft259 146
    • Ft145 696
    • Ft183 001
    • Ft204 756
    • Ft38 389