Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2022

    وصل الجهاز سليم الحمد لله الاب توب يستاهل خمسه نجوم لان المواصفات الي فيه ممتازة جدا وكمان السعر مناسب جدا مقارنة في الأجهزة الأخرى فيه المعالج والرام والذاكرة قوي وجبار انصحكم بالشراء لهذا الجهاز وكمان موقع بانجود اسعارهم مناسبة أنا طلباتي أخذها من بانجود مره اخرى شكرآ بانجود

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Towar dotarł szybko i w porządku. Notatnik jest dobrej jakości przetwarzany, dodatkowo istnieje możliwość dodatkowego przedłużenia. Polecam wydajność, stosunek, cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Uwielbiam ten komputer. Odrzucałem zakup od miesięcy, ale szczerze mówiąc, jest dokładnie taki, jak opisano. Bang Good jeszcze mnie nie zawiódł. Polecam ten zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Przyszedł w dobrym stanie, nie wykryto żadnych uszkodzeń i zadrapań, solidne rzeczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Bardzo zadowolony z notesu. Szybki start, wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Ładny komputer. Bardzo dobra. Wysoka wydajność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Laptop został dostarczony na zamówienie. Wygląda dobrze, ale mam jeden problem. WiFi nie działa poprawnie. On ma bardzo słabe dochody. Gdy inne urządzenia nie mają problemu z WiFi ten laptop ma problem. Zakładam, że mam wadliwy nadajnik WiFi. :( :( tylko jedna myśl, ale dla mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    La computadora es rápida estuve probando con distintos sistemas operativos y funciona de forma perfecta, lo malo fue la importación hacia México en me salio en total 14000 MX pesos mas los impuestos de importación, no e logrado que cargue con la entrada tipo C pero puedes conectar ahí una adaptador y funciona de manera perfecta. las bocinas suenan un poco feo pero por lo general una buena laptop y barata para lo que tiene, llego menos de 2 semanas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Twój laptop 16gb ram i 512gb m2nvme, Moja aktualizacja 32 gb ram i 1tb m2nvme + 2tb m2ssd Bardzo dobry laptop

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Εξαιρετικό προϊόν, μεταλλικός με αρκετά γρήγορη απόκριση στο δακτυλικο αποτύπωμα.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$399.99
    • US$369.99
    • US$389.99
    • US$589.99
    • US$419.99
    • US$639.99
    • US$459.99
    • US$429.99
    • US$399.99
    • US$8.99