Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2021

    Wyświetlacz ma wysoką rozdzielczość (1920 × 1080) i jest lekki (dla monitora). To świetny zakup, zwłaszcza gdy można go używać do pracy w domu lub na zewnątrz. Czy komputer (laptop) bezpośrednio złączy (laptop) ze standardowym wyjściem HDMI i USB-A do USB-C dla zasilania. Dołączona jest z HDMI do mini kabla HDMI, 1 x USB-A do USB-C, 1 x USB-C do USB-C i 1 x ładowarka 5Volt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    The screen is incredible. Very versatile with many ports and power option, i could power with powerbank. The image is great, contrast and every detail in fullhd. The ips is better than my 32 tv led. The scroll button is a little painful to turn display off and in both available ports usbC and micro usb i couldnt put to work the touchscreen function. I think this version comes without even my order being touchscreen allowed. The case have 4 leves for screen stand inclination. It is very good image near my LG tv and i need to test only imput lag. It has HDR but isnt good on PS5, great on windows.. When turn off in windows the image isnt good. On ps5 when hdr is on it lose colors. It was taxed but thanks to seller it declarated low and helped alot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Bardzo udany rozmiar, wraz z ochronną papka-case, bardzo stylowy i wygodny wygląd. Wysoka gęstość pikseli, szeroki wybór ustawień (temperatura kolorów, ostrość), bardzo szybka dostawa (osiągnięta w 14 dni) Jestem bardzo zadowolony z zakupu. -- Idealny rozmiar, wliczony sejf. Wysoka gęstość pikseli, zaawansowane ustawienia wyświetlacza (temperatura kolorów, ostrość). Szybka dostawa Jestem bardzo zadowolony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    The product is overall good - very good build quality. Very well packed. All needed cables included. But there are some caveats. Color reproduction is not very good. When connected to a MacPro trough Type-C connection HDR is activated by default and colours are very dull. You need to turn the HDR OFF in macos display settings. Picture trough HDMI is much better. There is hissing noise when backlight is in medium setting. You must keep it on max or min position to not hear this noise. It is very annoying. Speakers are tinny, but are usable. Otherwise very useful portable screen to work on two screens wherever you go. Works better with Windows PC than Mac.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Lekki ekran wykończenia, jednak wyświetlacz musi być edytowany

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Ładny wyświetlacz, wypróbowany w trybie Samsung S9 Dex, to niesamowite doświadczenie. Dostawa w ciągu 15 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Szybka dostawa, cena ok (głównie blisko innych w kraju), lekkie, cienkie. Przyszedł dobrze zapakowany, piękny, mam nadzieję, że wytrzyma hehe

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Łał! Przyszedł w ciągu tygodnia! Przesyłka do drzwi!! Idealne i niesamowite!! Banggood nr 1 🤩

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    W bardzo dobrym stanie ekran jest bardzo chroniony i konstrukcja jest bardzo dobra.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Monitor działa bardzo dobrze! Posiada wbudowane głośniki, które są całkowicie wystarczające do prostego użytkowania i są również bardzo pomocne. Menu na ekranie działa tylko z sygnałem wejściowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft58 850
    • Ft8 050
    • Ft8 360
    • Ft7 431
    • Ft2 859
    • Ft4 290
    • Ft77 125
    • Ft15 738
    • Ft9 655
    • Ft13 285
    • Ft136 288
    • Ft68 142
    • Ft133 190
    • Ft49 557
    • Ft89 205
    • Ft76 506
    • Ft116 154
    • Ft81 307