Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(169)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(169)
    • 5 Star(158)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2020

    Bardzo łatwe skrzydło w montażu bardzo stabilne, jeśli użycie baterii 550 i 850 nie musi szukać CG i bateria, którą używam much bardzo dużo było z tej baterii 550 i 850, Tylko uważaj, aby nie latać tam, gdzie wiatr może wibrować lub płomyk, tou zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Bardzo lekki samolot, wydaje się niezniszczalny biorąc pod uwagę budowę, 4 osie w węglu. Instrukcje tylko w języku chińskim, ale ponieważ są zdjęcia, konstrukcja może być przeprowadzona bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Bardzo przyjazny dla początkujących, pierwszy samolot, rozpoczął się na volantex Raptor 2m, nie mógł nim latać zbyt długo. Ale ten - mogę latać tak długo, jak tylko baterie wystarczą. Polecam lipy 450mah 3, leci bardzo ładnie. To wolno latający pilot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Ładne skrzydło. Dobrze lata.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Wygląda ok nie miał czasu, żeby to zrobić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2019

    Very nice looking plane. Build was very quick/easy. Needed tiny amount of reflex. Control linkages are great. Pint is nice. plane feels a tad wobbly even with carbon supports. First flight was ok. Loves calm weather. 10mph wind tho, flexes the air frame so much it makes flying in wind almost impossible. the flex takes away almost all control input making turning or climbing very sketchy. Manufacturer could easily fix this by increasing the size of the carbon or using rods instead of the flat pieces they give you. Hopefully adding a flat piece of balsa on the bottom will fix this issue. I'd recommend buying this as it's cheap and flys great in calm weather. Just be aware of the frame flex issue.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2020

    Doskonały samolot dla początkującego. Budowa trwała 10 minut. Wydaje się dość wytrzymały. Użyłem mikro esc, 12a esc, 2280kv Racestar, 3 ostrza 4 calowe śmigła, 800mah 2s i leci szybko i wolno. Ale trochę za mało mocy. Przycięte skrzydło z nożem, by zmniejszyć przeciąg. Trzeba pomalować jedną stronę, aby pomóc w zorientowaniu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    This kit built in an afternoon even using UHU POR glue. Maidened it the following morning and it flys way better than you might expect. Excellent value for the money and super fun to fly. Came in at 206gms including a 3S 500mAh battery, 4 channel receiver and an 106 motor. Maiden video here... https://youtu.be/_rhDnSe3xoA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2019

    Great liitle budget wing, and flies great. My build blog is here https://www.youtube.com/watch?v=dzi0y8uvOZs&list=PLLdle7NDE_1Y_XC3kjOSIUDJcRxVrhez-&index=3 and maiden flight here https://www.youtube.com/watch?v=gDzbBGPGEgE&list=PLLdle7NDE_1Y_XC3kjOSIUDJcRxVrhez-&index=1 or search bobflyman YouTube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2019

    nice epp lots of carbon, only thing where is the COG?

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 332
    • Ft11 589
    • Ft4 778
    • Ft25 481
    • Ft4 571
    • Ft24 281
    • Ft24 526
    • Ft40 135
    • Ft13 978
    • Ft47 828
    • Ft23 889
    • Ft17 199
    • Ft27 335
    • Ft40 135
    • Ft14 001
    • Ft17 518
    • Ft19 110
    • Ft2 571