Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-30 16:22:01

    Me he visto engañado y estafado creo que no sois nada serios y no volveré a comprar más sus productos, por que son productos y fotos y texto no corresponde a lo que se compran

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-13 11:13:58

    написано,стелаш для сушки посуды,а пришло ,для мыла.когда получу остальные заказы,не знаю,это шло45 дней.Я розачерована,больше заказы делать не буду.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-28 06:16:54

    السلام عليكم انا طلبت الاستاند كامل ماجاني الا رف واحد وانا دفعت 78 ريال وين باقي المنتج انا مااحتاج هذا الرف اريد ارجاعه بالكامل

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-23 12:46:08

    Be warned. This is only the dish rack. The pictures lead you to believe that it's the complete unit but it's just the small shelf.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-27 21:37:16

    I haven’t recieve the package yet I accidentally click on order complete is the order still coming to me

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-04 11:51:16

    Boa. Só dá uma mudada nas fotos. Nâo é esse o produto.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-27 18:49:24

    pensei que estava comprando o conjunto, mas chegou somente uma peça

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-22 02:51:07

    I did not receive the shipment ??? What should I do ??? Thanks

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-06 10:15:43

    comprei o conjunto todo. chegou apenas uma peça. a que seguro nas mãos.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-04 15:24:47

    good

    Komentarze
  1  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>